SeniorPlaza

Overzicht Prikbord-oproepen

Start
Nieuwtjes
Nieuwsbrief
Lente
Luilak
Gezondheid
Column
Componisten
Jazz
1930-1945
Jaren 45-50
De jaren 50
Jaren 60 en 70
Nostalgie
Oude foto's
Op zoek naar
Liedjes
Liedjes Zoek
Opzegversjes
Oude Gedichten
Voordrachten
Poezieversjes
Cadeautips
Vakantie
Wereldwonder
Financin
Verhalen
Gedichten
Prikbord
Boeken
Er op uit
Uitgaan
Creatief
Spelletjes
Online casino
Sport
Links
Op het prikbord kunt u van alles kwijt. U wilt iets kopen of verkopen (geen commerciële aanbiedingen), u heeft een losse opmerking, u zoekt iets voor uw hobby. U zegt het maar, u kunt het allemaal kwijt op deze pagina.
U kunt op iedere oproep doorklikken via de knop ‘lees meer of reageer’. Dan ziet u extra informatie en de eventuele reacties op de oproep. Ook kunt u daar zelf reageren als u met degene die de oproep geplaatst heeft in contact wilt komen. Daarvoor kunt u het formulier invullen. Persoonlijke gegevens tonen we niet op de pagina, maar sturen we alleen door aan degene die de oproep plaatste.
Heeft u zelf iets wat u graag op het prikbord zet? Vul dan het formulier in en uw oproep wordt geplaatst.

 

22-05-17
Devotieprentjes
Ik zoek aanvullingen voor mijn verzameling devotieprentjes.
Als u ergens iets hebt liggen, houd ik me aanbevolen. Eventuele portokosten komen voor mijn rekening.
Alvast bedankt.
Riky van den Hoogen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

22-05-17
wij zoeken een drummer
accordeonorkest TOETS&BAS uit het land van Cuijk zoeken een drummer (reservedrummer)
Wie wil ons komen versterken? wij repeteren de 1e en de 3e woensdag van de maand en treden maximaal 10x per jaar op.


Joop van Haalen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

08-05-17
Gilbert Becaud
Ik heb een gesigneerd programmaboekje uit 1976 van Gilbert Becaud, ook staat er nog een tekst van hem op. Van Charles Aznavour heb ik uit die zelfde tijd ook een gesigneerd programmaboekje. Ik wil beide items verkopen.
M.P. Dijkstra
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-05-17
Hits uit de sixties
Voor het maandblad Plus Magazine maak ik als freelance journalist een productie over ‘the summer over love’: de zomer van 1967. Ik zoek mensen die warme herinneringen bewaren aan deze zomer en dan in het bijzonder aan popsongs van dat jaar. Zoals San Francisco, A whiter shade of pale, All you need is love, Let’s spend the night together, The wind cries Mary, Ha ha said the clown, I’m a believer en Puppet on a string. Het zijn er natuurlijk nog véél meer, hier vind je een lijst: https://www.top40.nl/bijzonder…/top-100-jaaroverzichten/1967.
Bijzondere lijst: Top 100-Jaaroverzicht van 1967
www.top40.nl
Top 40 bijzondere lijst: Top 100-Jaaroverzicht van 1967

Heb je herinneringen aan een bepaald liedje uit 1967 en wil je daar een kort telefonisch interview over geven? En/of ken je mensen met een herinneringen aan een hit uit '67? Ik hoor het heel graag!
Met hartelijke groet,
Deborah Ligtenberg
Reacties: 0
Lees meer of reageer

01-05-17
single reizen voor 65+
Graag zou ik willen weten of iemand 'n goede reisorganisatie weet die reizen aanbied voor 65+ en daar ook ervaring mee heeft?
En dan wel single reizen.
Als ik de aanbiedingen bekijk, zijn deze niet geschikt voor 65+, en wanneer je single aan toetst moet je vaak het dubbele betalen.
Ik hoor het graag.
Groet,
Loes Damen
Reacties: 9
Lees meer of reageer

28-04-17
prentjes
Heb te ruil of te koop: communieprentjes
Huub Smeets
Reacties: 0
Lees meer of reageer

26-04-17
tuinhulp in Portugal
In het midden van Portugal, aan de oever van de Rio Mondego runnen wij onze guesthouse en mini-camping. Behalve het verhuren van accommodaties verzorgen we ook vaak de maaltijden voor onze gasten. Het liefst gebruiken we hiervoor de ingrediënten uit onze eigen moestuin. Aangezien we het in de zomermaanden (april-oktober) daar behoorlijk druk mee hebben kunnen we dan wel wat hulp gebruiken. Daarom zoeken we iemand of een echtpaar met tuinierervaring dat er plezier in heeft om zowel onze moestuin, als onze siertuin te onderhouden. Dat houdt in dat er dagelijks moet worden gesproeid en dat het onkruid in bedwang moet worden gehouden. Degene die ons hiermee wil helpen bieden wij een gratis plaats op onze mini camping met gebruik onze faciliteiten, zoals zwembad, sauna, fietsen, kano´s, waterfietsen, vishengels, enz.


Ruurd Veenstra
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-04-17
Telefoonboeken
Gezocht oude telefoonboeken van het district Den Bosch en/of Uden/Veghel van eind jaren 60 of begin 70.
Bij voorbaat dank

M. Verdonk
Reacties: 0
Lees meer of reageer

13-04-17
Akai Bandrecorder te koop
Heeft U vroeger ook veel met bandrecorders gespeeld? Zelf muziek opnemen, zelf een instrument bespelen, opnemen en tweede stem er bij mixen, alle familieleden op de band opnemen, interviewer spelen, etc. Deze bandrecorder stond vroeger bij mijn ouders in de woonkamer en we gebruikten 'm vaak. Ik had er ook een meubeltje bij gebouwd waar de radio, grammofoonplaten, platenspeler, banden, etc. in stond. De bandrecorder speelt prima, heb ik nagekeken (ben zelf radiomonteur), meubeltje, demoband en een band om zelf op te nemen gratis er bij. De bandrecorder is een vier sporen drie kops machine. Ik doe deze spullen weg wegens plaatsgebrek. Mag je ophalen voor 95 euro. Gelieve geen biedingen uit te brengen. De bandrecorder kan verzonden worden het meubel niet of ik zou het moeten bezorgen.


Frans Maters
Reacties: 3
Lees meer of reageer

10-04-17
Gebed voor de vrede/strauss
Gebed voor de vrede
(Nonnenkoor uit Cassanova, Muziek: Johann Strauss jr).
De tekst van dit lied staat op deze site, maar ik zou graag weten of hij door iemand in de Nederlandse uitvoering is uitgebracht op cd.
Is er iemand die mij kan helpen? De tekst van de zangeres zonder naam is niet de juiste.
Alvast bedankt
Ans Jansen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-04-17
Wie herkent deze knuffelbeer?
Al langere tijd ben ik op zoek naar achtergrondinformatie over dit soort beertjes. Ze waren in de jaren zestig van de vorige eeuw in Nederland te koop. Graag zou ik het volgende te weten komen:

In welke winkel(s) waren deze beertjes te koop?
Wie was de fabrikant?

Mocht u nog andere informatie hebben, dan waardeer ik het zeer als u die aan mij wilt doorgeven.


Heleen Tillaart
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-04-17
Gratis Matinee Musicale Dansant bij U in het tehuis
Ik ben een 65 jarige amateur dansleraar en dans al 50 jaar. Ik geef nog steeds les aan onze dansclub. Ik zou het leuk vinden om bij U in het tehuis of zorginstelling een dansmiddag te verzorgen. Ik doe het gratis maar helaas kan ik de autokosten niet ongedaan maken. Ik neem alles mee dat nodig is en laat muziekjes horen van Valeta tot Rock 'n Roll. Alles uiteraard in danstempo. Iedereen heeft toch vroeger dansles gehad? Dansen is plezier, maakt je fit en kwiek, is ontmoeten en samen zijn en dansen is natuurlijk feest. Weet je een pasje niet ik doe het voor. Ik zet de muziek aan en dans gewoon met iedereen mee. Heb je een paar vrijwilligers die kunnen dansen dan kunnen die het Matinee compleet maken.


Frans Maters
Reacties: 0
Lees meer of reageer

06-04-17
Zw/Wit Ansichtkaartjes gevraagd
Ik zoek zw/wit ansichtkaartjes van dorpen en steden
Pieter Lutje
Reacties: 0
Lees meer of reageer

31-03-17
Geboren op 2 april 1934
Hallo!
Ik ben op zoek naar mensen die, net als ik, geboren zijn op 2 april 1934.

Bent u geboren op 2 april 1934? Dan zou ik graag eens telefonisch met u willen praten. Ik vind het heel leuk om eens te horen wat iemand die net zo oud is als ik in zijn leven allemaal heeft gedaan en meegemaakt en heb over mijn eigen leven ook veel interessants te vertellen.

Ik ben heel benieuwd naar de reacties!
Martin van der Wijst
Reacties: 2
Lees meer of reageer

17-03-17
NCRV Gids
Ik verzamel oude tv-gidsen. Met name de NCRV Gids. Wellicht heeft iemand nog (oude) exemplaren op zolder liggen?!

Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.
groet,
Gerard Tamson
Reacties: 0
Lees meer of reageer

15-03-17
geluidsinstallatie gezocht
Wij, 1 accordeoniste en 4 zingende mannen, zoeken een geluidsinstallatie. Wij zingen, samen met bewoners, oude liedjes voor o.a. bewoners in zorgcentra. Eigenlijk hebben wij geluidversterking nodig. Wij zoeken actieve boxen met statief, mengpaneel en microfoon.
Aad Duyvestijn
Reacties: 1
Lees meer of reageer

15-03-17
edelstenen/mineralen/fossielen
Gevraagd edelstenen/mineralen en fossielen.
Zijn er nog mensen die edelstenen/mineralen of fossielen hebben staan of liggen en hier niets meer mee doen? Het mogen ook kapotte sieraden zijn waar steentjes inzitten. Ik kan alles gebruiken voor mijn nieuwe hobby dus heeft u iets staan en u wilt hier afstand van doen u maakt mij hier erg blij mee. Ook eventueel boeken hierover zijn van harte welkom. Uiteraard betaal ik de verzendkosten of een kleine vergoeding.


Terry van der Roest
Reacties: 2
Lees meer of reageer

09-03-17
Alice in Wonderland
Ik zoek een speciale uitgave van het boek Alice in Wonderland. Ik heb het ooit gehad toen ik jong was, uitgeleend en nooit terug gehad. Nu ik zelf kleinkinderen heb, zou ik het graag weer in mijn bezit willen hebben! Het was een blauw boek(groot) met bewegende plaatjes in het kaft. Wie kan mij hieraan helpen?
Elisabeth Dijkgraaf
Reacties: 0
Lees meer of reageer

03-03-17
gratis boek aangeboden
Ik man 76 jaar heb boek geschreven over mijn jeugd als zeeman op de wilde vaart. U kunt het boek gratis per e- mail ontvangen. Het boek heet 'Dat is het leven. Staat vol met foto's en echte verhalen. U kunt het verkrijgen geheel gratis per e-mail.
Lowy Cremers
Reacties: 1
Lees meer of reageer

17-02-17
oude ansichtkaarten
Ansichtkaarten voor 1960 (de zwart-wit kaarten) met dorpsgezichten om te verzamelen voor historie van Nederland.
Henk Versluis
Reacties: 0
Lees meer of reageer

16-02-17
Melkboeren in Zeist
Ik ben een boek aan het schrijven: De melkboeren van Zeist. Ik heb een overzicht gemaakt van de melkboeren, venters, zaken e.d. In 1950 waren er 87 geregistreerde melkmannen en in 1960 97 melkmensen.
Het grote probleem is dat er maar een handje vol die nog verhalen kunnen leveren. En dat is juist het mooie van de historie.
Het menselijke verhaal is natuurlijk heel mooi om toe te voegen. Dus ik hoop op veel reacties met verhalen uit de jaren 1950 tot 1970 van melkboeren, venters en zaken in Zeist.
Herman uit de Bosch
Reacties: 6
Lees meer of reageer

15-02-17
Suikerzakjes
Ik ben verwoed verzamelaar van Suikerzakjes. Wie heeft er nog zakjes om mijn verzameling uit te breiden?
Bij voorbaat hartelijk dank.
Groetjes,
Bram Verschuur
Reacties: 0
Lees meer of reageer

15-02-17
Tekst Terry Time
Wij kent de Hollandse tekst van het nummer "Terry Time" - "Eenzaam zonder jou" op de muziek van Charley Chaplin in de film "Limelight".
Joop Spek
Reacties: 0
Lees meer of reageer

08-02-17
oudereninloop
Ik wilde graag ouderen uitnodigen om eens te komen kijken bij de oudereninloop van Piëzo Buytenwegh in Zoetermeer. Misschien ook wel een idee voor mantelzorgers, zodat zij een uurtje voor zichzelf hebben.


Judith Schellekens
Reacties: 0
Lees meer of reageer

27-01-17
Singeltje zoek
Eind jaren zestig was in de regio Zuidoost Brabant een groep actief met de naam "Els and her Black Stars".
(Ik vind hier en daar op internet de naam Els and her Red Black Stars, mogelijk is dat de groep die ik bedoel, ik ben niet meer heel zeker van de exacte naam).
Zover ik weet waren ze uit Helmond afkomstig. Zij hebben minimaal een singeltje gemaakt in die tijd, waarschijnlijk meerdere. Op dit singeltje stond oa een eigen bewerking van het nummer “Sunny”. Het werd gezongen door een bandlid van waarschijnlijk Aziatische afkomst. Ik heb nooit een bewerking van deze plaat gehoord die ik mooier vond.
Ik heb destijds na een optreden in zaal "Riva" in Budel dit singeltje gekocht. Inmiddels ben ik het plaatje kwijtgeraakt en is de tape die ik er van had kapot. Een digitale kopie heb ik in die tijd niet gemaakt, toen ik het wilde doen was het te laat.
Kan iemand me aan dit plaatje van hen helpen, mag ook digitaal.

Hans Martens
Reacties: 0
Lees meer of reageer

18-01-17
Schippers van sleepschepen
Graag kom ik in contact met mensen die op sleepschepen en/of sleepboten in Rijn- en Binnenvaart hebben gevaren om uit hun mond, e-mail of van papier, hun levensverhalen uit het sleepvaarttijdperk op te tekenen. Ook verhalen van mensen die op deze manier van varen betrokken zijn geweest. Dat mag heel breed zijn, van (voor)-ouders - kind- school- en werk. Uw verhaal het liefst vergezeld van foto's (Na scannen krijgt u deze terug). De bedoeling is om dit tijdperk vast te leggen en tot een boekwerk te komen.
Rinus de Jongh
Reacties: 0
Lees meer of reageer

16-01-17
oude munten/papiergeld
Hallo,
ik woon in de nabijheid van Emmen (Dr) en ben op zoek naar oude munten en/of papiergeld. Heeft u nog iets liggen en wil er we afstand van doen, dan hou ik mij aanbevolen. (heb eventueel te ruil een serie reclame balpennen).
Henk Hemme
Reacties: 0
Lees meer of reageer

11-01-17
boerderijbladen
Ik ben opzoek naar Boerderijbladen uit de jaren 60 en begin 70
Harry Stam
Reacties: 0
Lees meer of reageer

09-01-17
Zang
Ik ben opzoek naar het nummer VinoVino waar blijft de wijn van Imca Marina.
Het is voor een koor dus meerstemmigheid zou ik blij mee zijn.
H. Bervoets
Reacties: 4
Lees meer of reageer

04-01-17
Op zoek naar foto's gemaakt door Foto Wolf
Foto Wolf zat voor de oorlog op de Nieuwe Binnenweg en later op de Meent (tot aan het bombardement). Wie heeft er foto's die door Salomon Wolf ("Wolf" vaak als kleine handtekening rechtsonder op de portretfoto's!) zijn gemaakt tussen 1933 en 1940?
Monique ten Berge
Reacties: 0
Lees meer of reageer

16-12-16
Foto's van Vlaardingen vroeger
Hallo, ik ben opzoek naar foto's van Vlaardingen vanaf 1900 tot 1980 voor de website www.oudvlaardingen.nl - zoals familie, woningen, straten, privefoto's, etc
Aad Vlaardingen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

11-12-16
Fiets en wandel
Ga naar http://www.oetintwente.nl/doorbraak.html

Gratis routes op langs en rond de doorbraak.
Martin Beumer
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-12-16
Cassettebandjes
Ik heb nog veel oude cassettebandjes, jammer om weg te gooien, wie heeft er nog belang in?

Ophalen graag.
Simon Westerhof
Reacties: 3
Lees meer of reageer

02-12-16
Oude boeken over Toverlantaarns
Als verzamelaar van Toverlantaarns ben ik naarstig op zoek naar oude/antieke boeken/tijdschriften en brochures over toverlantaarns


Pol van den Heuvel
Reacties: 6
Lees meer of reageer

24-11-16
Bakkerij Jagerlaan Zeist
Ik zoek alles van de Banket Bakkerij Niessen Jagerlaan 55 Zeist. Het ontstaan, de bewoners, alles in en uit de zaak. In het begin 1970 is door de Gemeente het pand gesloopt hiervoor moest een garage komen. Ik heb een foto en broers met hun bakfiets. Verder weet ik niets. Voor mijn boek en de historie ben ik een boek aan het samenstellen en deze zaak is het enige nog wat ik mis!
Herman uit de Bosch
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-11-16
reflexikaarten
Wie heeft er voor mij de reflexikaarten van Linda Kavelin Popov de deugden?
Heel graag wil ik ze van u overnemen .
Jackie Wolters
Reacties: 0
Lees meer of reageer

02-11-16
Stripverhaal
Wie kan mij helpen aan het stripverhaal "Robbie en de robijn van de hertog"? Deze stripverhalen verschenen omstreeks 1948, dagelijks, in een landelijk dagblad, welke, weet ik niet meer.
Gerritjan van Kampen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

31-10-16
Zijdjes
Beste lezers.
Ik wil u vragen of u nog zijdjes hebt en deze mij op wil sturen. Ik verzamel ze al enkele jaren en ze zijn zo mooi.
Ze zijn er in vele variaties als bloemen en wapentjes enz. Alle portokosten worden vergoed. Mijn adres/mailadres stuurt SeniorPlaza als u een reactie achterlaat.
Herman Jansen
Reacties: 9
Lees meer of reageer

26-10-16
bladmuziek klappermelk met suiker
wie kan mij helpen aan bladmuziek van het liedje klappermelk met suiker
Piet van Althuis
Reacties: 2
Lees meer of reageer

20-10-16
gezocht oude emaille keukenspullen
Hallo.
Ik werk in een verpleeghuis op een afdeling met mensen met dementie.
Mijn collega's en ik zijn bezig met het opzetten van een belevingshoek, een oude keuken. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een oud emaillen pannetje en waterkoker uit de jaren 50 - 60 of andere oude keukenspulletjes. Heeft er misschien nog iemand iets liggen wat we kunnen gebruiken?
Karin Snapper
Reacties: 1
Lees meer of reageer

20-10-16
Gezocht: Rosenthal
Wie kan mij helpen aan koffie- of theekopjes van het Mamounia servies van Rosenthal? Uiteraard tegen vergoeding. Ik verzamel dit servies met mijn moeder.


S. Philip-Damen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-10-16
TV-programma Nederland Verhuist
Dag mensen,
Mijn naam is Charlotte Sandmann en ik maak het NPO programma Nederland Verhuist van AVROTROS. Daarvoor ben ik op zoek naar mensen die binnenkort gaan verhuizen. In dit programma worden mensen gevolgd die op het punt staan om te verhuizen. Na een zeer geslaagd eerste seizoen zijn we nu bezig met het tweede seizoen. We hebben al heel wat mooie, leuke, grappige en bijzondere verhuizingen vast kunnen leggen.

In de afleveringen ligt het accent op de persoonlijke verhalen. Zo wordt er bijvoorbeeld ingegaan op de reden van verhuizen, bijzonder(e) voorwerp(en) die verhuisd moeten worden, maar het kan ook om de soort woning gaan, of om de start van nieuwe levensfase. Het programma is terug te zien op NPO gemist: http://www.npo.nl/nederland-verhuist/AT_2054176.

Mocht u zelf binnenkort verhuizen of iemand kent die binnenkort gaat verhuizen dan sta ik open voor uw verhaal.
Charlotte Sandmann
Reacties: 2
Lees meer of reageer

26-09-16
afstandsbediening
Wie heeft over en gebruikt het niet meer:
Samsung SV-DVD440 Afstandsbediening
Bij voorbaat dank
Peter van Tilborg
Reacties: 0
Lees meer of reageer

19-09-16
Books 4 Life Groningen zoekt dringend Verkoop-/Opslagruimte
Books4life Groningen is een vrijwilligersorganisatie en wordt volledig gerund door onbetaalde vrijwilligers. Wij zijn een tweedehands boekwinkel voor het goede doel met ANBI-status. Door tweedehands boeken te verkopen zamelen we geld in voor Amnesty International, Oxfam Novib en verschillende kleinere organisaties. Tevens doneren we regelmatig boeken aan diverse welzijns- of onderwijsinstellingen in Groningen. Op deze manier hebben we niet alleen een sterke maatschappelijke betrokkenheid waar 20-25 vrijwilligers werken, maar leveren we door hergebruik van boeken tevens een bijdrage aan duurzaamheid. Books 4 Life Groningen is onderdeel van een keten van zeven Books 4 Life winkels in Nederland.

Sinds 27 juni 2016 zitten we zonder een winkel. We zijn dus naarstig opzoek naar een andere winkel en/of opslagruimte. Omdat we een stichting zijn en 90% naar het goede doel gaat kunnen we geen of weinig huur betalen. Deze ruimte moet bereikbaar zijn voor klanten en geschikt zijn om als winkel te kunnen dienen.

Een oppervlakte van 50 m2 lijkt het minimum voor de winkel en een opslag. Door ons streven om minimaal 90% van de opbrengst daadwerkelijk te doneren aan de goede doelen, zijn wij niet in staat om een commerciële (kale) huur te betalen. De normale kosten voor gas, water en elektriciteit zijn voor ons wel op te brengen. Bovendien is het voor ons belangrijk dat er heldere afspraken gemaakt kunnen worden over de duur van de periode waarin we beschikking hebben over de ruimte.

Wij willen u dan ook vragen of u misschien een geschikte winkelruimte of opslag weet op (zeer) korte termijn? Het zou erg vervelend zijn als we de winkel definitief moeten sluiten, het is voor velen bovendien een betekenisvolle dagbesteding. Tenslotte zou definitieve sluiting van de winkel tot gevolg hebben dat er geen inkomsten meer naar het goede doel kunnen gaan.

In de Rivierenbuurt werd door velen de aanwezigheid van Books 4 Life als een aanwinst voor de buurt ervaren. Dit hebben we van veel klanten vernomen.

Ik hoop dat we in een persoonlijk gesprek met u e.e.a. verder kunnen toelichten, waardoor we misschien gezamenlijk tot een betere of andere oplossing kunnen komen.

Ik hoop snel van u te horen.
Alvast bedankt voor de genomen moeite.

met vriendelijke groeten,
namens het bestuur van Books4life
Johan Gerritsen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

14-09-16
spel van 16
Wie kan mij helpen aan "Perry's Spel van 16"?
Mijn moeder speelde het op donkere oorlogsavonden en ik zou het dolgraag in mijn bezit hebben. Tegen vergoeding uiteraard.
Jory de Greef-de Rijcke
Reacties: 0
Lees meer of reageer

08-09-16
Muzikale herinneringen
Radio Erica zend uit op internet, en probeert zoveel mogelijk de muziek uit de 50, 60 en 70 jaren te laten horen.

Heeft u op of aanmerking, of een idee over de muziek, laat het ons weten.


Lambert de Groot
Reacties: 2
Lees meer of reageer

29-08-16
suikerzakjes
Ik heb nog een heleboel suikerzakjes, wie kan ik daar een plezier mee doen?
Even ophalen kan ook.
Harry Hoogenes
Reacties: 7
Lees meer of reageer

18-08-16
Bladmuziek "Laat maar waaien laat maar gaan"
Kan iemand mij helpen aan de bladmuziek van "Laat maar waaien laat maar gaan" van Benny Neyman. Als het voor accordeon is zou het helemaal mooi zijn.
Nol Zoutman
Reacties: 8
Lees meer of reageer

17-08-16
Boek emigrantenbruid
De emigrantenbruid. Ik zoek dit boek voor mijn 90 jarige zuster.
Rijkje van Gestel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

08-08-16
Rita van Gessel
Ben al jaren op zoek naar Rita van Gessel, ze is geboren in 's' Heerenberg, getrouwd met Jos Polkamp, en woonde in Didam. Daarna ben ik haar uit het oog verloren.
Annie Buiting-Dieker
Reacties: 3
Lees meer of reageer

05-08-16
Dvd "Opname"
Ik zoek de Nederlandse film "OPNAME"
In de hoofdrol: Frank Groothuis en Helmert v Woudenberg.
Gré Werkhoven
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-07-16
Gratis levensgesprekken
Ik ben een vouw van 55 en heb een praktijk gehad voor coaching waarbij ik gebruik maak van intuïtie en tarot. Omdat veel hulp/gesprekken niet meer betaalbaar zijn voor mensen bied ik mijn gave gratis aan voor hen die vast zitten en willen werken aan zich zelf. Ik geef alle tijd aan je, mail mij om te kijken of ik iets voor je kan betekenen. De enige kosten die er zijn, zijn uw reiskosten. (ik ben geen helderziende en doe niet aan toekomst voorspelling)
Martine Piek
Reacties: 2
Lees meer of reageer

20-07-16
Celloles
Ervaren en enthousiaste cellodocent biedt cellolessen voor volwassenen. De lessen zijn gebaseerd op mijn eigen programma en afgestemd op uw wensen. Samen zullen we uw favoriete nummers te spelen! Alle niveaus zijn welkom.

Paulina van de Pavert
Reacties: 6
Lees meer of reageer

06-07-16
de kaars van Willem Brandt
Hoe kom ik in bezit van de bundel 'De Kaars' geschreven door Willem Brandt?
Ik heb zijn gedichtenbundel Reizend achter het heimwee (1977). Veel gaat over zijn leven in de tropen.
Ria Kragt
Reacties: 1
Lees meer of reageer

27-06-16
Boek gezocht
Ik zoek voor mijn schoonvader een boekje van uit zijn jeugd; In een bootje over de Krim of zoiets
Peter van Langerak
Reacties: 0
Lees meer of reageer

06-06-16
hornerheide
waar staat de advertentie van jongen met gitaar Hornerheide
Ed Halder
Reacties: 8
Lees meer of reageer

01-06-16
Super Favorite
Op zoek naar een kleine SuperFavorite kruiser


DPJ 1954
Reacties: 0
Lees meer of reageer

12-05-16
Deelnemers gezocht relatie-onderzoek!
Voor relatie-onderzoek aan de Radboud Universiteit Nijmegen (Sociale Psychologie) zijn we op zoek naar max. 100 deelnemers van min. 18 jaar, die op dit moment in een romantische relatie zijn met een minimale duur van 3 maanden of langer.

Wij vragen u een aantal online vragenlijsten te beantwoorden over uzelf. Aan het einde van de vragenlijst verschijnt een link voor een aparte vragenlijst voor uw partner. Wij willen u vragen deze link door te sturen aan uw partner (en dus niet de link hieronder!). Het is belangrijk dat u de vragenlijst NIET SAMEN invult, maar apart van elkaar.

Als dank voor uw deelname, verloten we onder 100 koppels die deze vragenlijst volledig hebben ingevuld, 4 cadeaubonnen voor Bol.com ter waarde van €25.

Link naar de vragenlijst:
https://psychru.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0ixwPHIdRU2HzhP
Voor vragen kunt u hieronder reageren.
Katrien Oomen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

09-05-16
borduren
Ik spaar borduurpatronen maakt niets uit wat en hou me aanbevolen voor niet-gebruikt of restanten borduurgaren.
Ingrid Plas
Reacties: 3
Lees meer of reageer

25-04-16
Nummerplaten van de spoorwegen
Ik ben op zoek naar nummerplaten van treinen, trams en locomotieven. Mocht u nog iets hebben liggen waar u niets mee doet dan neem ik deze tegen goede betaling graag van u over.


Martin Zoet
Reacties: 1
Lees meer of reageer

25-04-16
Oude reclameborden
Ik ben op zoek naar oude reclameborden ijzer/emaille. Mocht u nog iets hebben liggen waar u niets mee doet dan neem ik deze tegen betaling graag van u over.


Martin Zoet
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-04-16
Samenspeln
Speelt u cello, viool of altviool. Zin in spelen in een kwartet? Meld u dan aan bij mij. Ik speel viool en wil graag in een kwartet Spelen. 1 of 2x per maand overdag. Ik ben 65 jaar. Een vriendin die ook vioolspeelt, wil ook graag instappen. Wie?
Yvonne Van Mourik
Reacties: 0
Lees meer of reageer

20-04-16
Muziek Sway zingen
Heel graag wil ik het lied "Sway" gaan zingen.
Maar dit zou ik dan graag met muzikanten doen in de leeftijd rond 68 jaar, want dat ben ik zelf ook. Dit lied is door velen gezongen, de versie van Michael Bublé, vind ik echt top!
Kom je uit de buurt van Gouda en omstreken en lijkt het je leuk om dit te doen, of te proberen?
Gewoon reageren... toch?
De een heeft hardlopen of breien als hobby de ander muziek maken :-)
Ach... als je er maar blij van wordt.
Ik hoop op reacties.
Groet
Loes Damen
Reacties: 7
Lees meer of reageer

18-04-16
Het blad "Beatrijs"
Leuk als je dit leest.
Ik zoek het damesblad "Beatrijs" de voorloper van "Libelle".
Het moet rond de jaren 1962/1963, zijn geweest, dat er een reportage is gemaakt in "Astma centrum Eijkeloord" te Groesbeek.
Ook zijn er foto's van mij gemaakt, ik zit met een gitaar op schoot. Graag zou ik dit blad in mijn bezit willen krijgen.
Gewoon nostalgie en 'n leuke herinnering
om te kunnen delen.
Ik kan me herinneren dat er op de voorkant van dit blad 1 of 2 dames in klederdracht stonden.
Ik hoop op de speld in de hooiberg!

vriendelijke groet,

Loes Damen
Reacties: 12
Lees meer of reageer

13-04-16
Boekenleggers
Ik heb een grote collectie boekenleggers en ben bezig die van de hand te doen. Een eerste schifting is gemaakt: een paar honderd Nederlandse leggers (met enkele dubbele om te ruilen), een dikke honderd marque-pages uit Frankrijk en zo'n 70 boekenleggers uit andere landen. Bovendien heel speciaal, en daarvan kan ik u twee foto's sturen, 2 x 10 boekenleggers ooit uitgegeven door het Franse Magazine Littéraire, nog met het wikkel eromheen, met daarop gedeeltes van portretten van beroemde auteurs en denkers, geschilderd door Raymond Moretti. Dat waren jarenlang de covers van dat blad. Bod gevraagd op de hele Nederlandse hoeveelheid, op de Franse en buitenlandse en speciaal op Moretti. Die worden ook aangeboden op het Net.
Als ik deze leggers kwijt ben, wil ik de meer zeldzamere en oudere boekenleggers aanbieden aan collega-verzamelaars. Die zitten in mappen, en die collectie moet ik nog uitzoeken. Ik verzamelde alleen papieren of kartonnen leggers, met reclames erop, en dan het liefst oude. Maar gaandeweg kwam er van alles binnen. En die wil ik eerst wegdoen. Misschien heeft u belangstelling.
René Maertens
Reacties: 0
Lees meer of reageer

13-04-16
Winkelwagenmuntjes
Ik verzamel winkelwagenmuntjes en heb een hoop dubbele muntjes.
Wie wil er ruilen?
Ben Jima
Reacties: 1
Lees meer of reageer

04-04-16
rondom schipluiden
ik zoek fiets- en wandelmaatjes voor natuurtochten van ongeveer 30, respectievelijk 10 km in de regio.
Bryge Berg
Reacties: 0
Lees meer of reageer

04-04-16
natuurtochten op fiets en wandelend
Wie gaat er mee om met fototoestel en fiets de omgeving tussen Leiden, Den Haag en Rotterdam te verkennen?Bryge Berg
Reacties: 1
Lees meer of reageer

31-03-16
Kinderverhaal
Voor Save the Children heb ik een kinderverhaal geschreven. Ik zou heel graag willen dat dit wordt opgenomen in een bundel voor Afghaanse kinderen. Ik zou het erg waarderen als u het leest en mij punten wilt geven.

U kunt het lezen via deze link: http://iturl.nl/snZ6rXx
Zie deze link voor het verhaal!

Dank u wel alvast!
Martine van der Horn
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-03-16
Vrijwilligers gezocht voor onderzoek naar visuele perceptie van de Rijksuniversiteit Groningen
Voor mijn masterthese onderzoek bij de Rijksuniversiteit Groningen ben ik op zoek naar vrijwilligers tussen ongeveer 40 en 90 jaar zonder hersenletsel die mee willen doen aan het onderzoek. Om mee te mogen doen moet u géén ervaring met hersenletsel hebben.

Het onderzoek gaat over visuele perceptie. Tijdens het onderzoek zullen er visuele tests afgenomen worden. Het duurt ongeveer twee uur en het onderzoek is op het Heymansgebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

Deelname is belangrijk om diagnostiek te verbeteren van visuele perceptieproblemen na hersenletsel. Scores van personen met hersenletsel moeten vergeleken worden met scores van personen zonder hersenletsel. Deelname is daarom belangrijk.

Bent u tussen de 40 en 90 jaar, heeft u géén hersenletsel en woont u in de buurt van Groningen en bent u geïnteresseerd geraakt; vraag dan gerust om meer informatie.


Krista Endema
Reacties: 0
Lees meer of reageer

16-03-16
Blue Daimonds
Ik heb een lp van de Bleu Daimonds met signature van beide zangers, titel van de plaat is 25 jaar.


Ellen Abbenhuis
Reacties: 2
Lees meer of reageer

16-03-16
Schilderij Lodde
Wij hebben een schilderij gesigneerd met J. Lodde. Wie kent deze naam?
Dirk Timmerman
Reacties: 4
Lees meer of reageer

07-03-16
Slagerfestival
Wie heeft er filmopnamen van het slagerfestival in de buurt van Bunde Limburg ongeveer 1965 tot 1970. Slagersfestival Deutschland.
Ed Halder
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-03-16
paveljoen Hornerheide
wie heeft er nog foto's of filmmateriaal van Hornerheide, van ongeveer 1963 1964. Daar heb ik toen anderhalf jaar gelegen in Horn.
Ed Halder
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-03-16
Berlijnse muur
Wie doet er een bod op stuk Berlijnse muur? 24 breed 13 hoog, zelf gekapt in 1990, met gravity erop.
Ed Halder
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-03-16
filmmateriaal Berchmans
Wie heeft er nog filmmateriaal van de sociteit Bergmans Maastricht van de jaren 1966 1967?
Ed Halder
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-03-16
foto haken kruis Hitler
wie doet er een bod op foto van een klas in oorlogstijd, met foto van Hitler en hakenkruisen aan de muur in de klas. Perfecte staat.
Ed Halder
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-03-16
munt
Bod gevraagd op een cent van 1878.
Ed Halder
Reacties: 0
Lees meer of reageer

03-03-16
vakantie
Dames bent u in het bezit van een caravan, of camper en u wilt noch op vakantie, maar u durft er niet meer mee te rijden? Ik bied mij zelf aan om het voor u te doen heb genoeg ervaring. 35 jaar met de vrachtwagen door Europa, noord Afrika en het midden oosten gereden. Ben goed bekend met de wegen.
Het mooiste is van te voren elkaar te ontmoeten want ik neem aan dat het minstens voor een paar weken is. Daarom ook mijn foto er bij. Kom uit Brabant. groet


JJM van de Ven
Reacties: 2
Lees meer of reageer

29-02-16
samen spelen
Hallo
ik ben opzoek naar mensen om samen muziek te maken. Ik speel accordeon trekharmonica en steirischeharmonica
ik hoor het graag.
groet
Loek Tegelaers
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-02-16
Bremen 40 - 45
Ik ben op zoek naar informatie over arbeits einsetz in Bremen gedurende de Tweede Wereld oorlog.
Mijn vader is uit Bussum opgepakt en gestuurd naar Bremen waar hij in de post heeft gewerkt.

Huub Kort
Reacties: 0
Lees meer of reageer

18-02-16
Uitgaan
JayJayBluesband
50+ bluesband speelt jaren 30 - 80 blues


J.H. Dorsman
Reacties: 0
Lees meer of reageer

18-02-16
Smeersel
Mijn oma maakte vroeger iets dat je gebruikte als je gevallen was en een schaafwond had of zoiets. Dan smeerde zij er bloemetjes van Zevenkwartier op. Dat zat in een fles met olie en je wond was snel genezen. Ik vraag mij af wat voor soort bloem het is en hoe zij dat maakte. Misschien weet iemand het.
Lies de Ruiter
Reacties: 2
Lees meer of reageer

17-02-16
pannekoeken toe
Al jaren en jaren ben ik op zoek naar het 45 toeren singeltje van Mie Atti Brong over pannekoeken toe. Heeft iemand dit singeltje in zijn of haar bezit? Dolblij kun je mij hier mee maken.
J. Verdenius
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-02-16
Keyboardoord speler
Plaats is Hoofddorp en de oproep is een keyboard speler 65+ voor een amateur groep van 5 accordeons die regelmatig optreden verzorgd in de regio voor hoofdzakelijk zorginstellingen.
Wij oefenen eens per 14 dagen ook in Hoofddorp.
Lyda Jongewaard
Reacties: 0
Lees meer of reageer

08-02-16
Foto's en herinneringen
Voor de website www.historischklarendal.nl ben ik altijd op zoek naar foto's en herinneringen van (oud)Klarendallers. U kunt ons bereiken via de website of via Facebook.


JB te Boekhorst
Reacties: 0
Lees meer of reageer

08-02-16
partituur
ik zoek voor ons koor de partituur van het Lentelied. 't Is een herinnering zoals zovele...
Bij voorbaat dank.
Tiny Essenberg
Reacties: 4
Lees meer of reageer

01-02-16
ongeval
Op 9 november 2015 heb ik een ongeluk met mijn snorfiets gehad in de Piusstraat/Koopvaardijstraat in Tilburg centrum. Ik ben op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Hebt u gezien hoe het ongeval is ontstaan? Graag contact opnemen. Alvast erg bedankt.
C. Pijnenburg
Reacties: 0
Lees meer of reageer

01-02-16
Bedelarmbandjes
Vroeger had je bedelarmbandjes die zie nu niet meer. Wie heeft ze voor mijn verzameling in allerlei materialen.

Ook ben ik op zoek naar rode sierbandjes die om een stolp gedaan werden.
Rina Vanlaerhoven
Reacties: 0
Lees meer of reageer

28-01-16
8mm film op dvd
Heeft u nog oude 8mm films die u graag weer wil zien. Laat het dan door mij overzetten op dvd.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten.
Voor een half uur film incl. mooi cover en dvd betaalt u 30,00 euro.

Ook kan ik voor u lp´s - singles - cassettebandjes - muziekbanden bandrecorder overzetten op cd.

Dia´s en foto-negatieven op dvd of cd of usb.
Cees Hocque
Reacties: 3
Lees meer of reageer

26-01-16
the blue diamonds
Hallo lieve mensen,
ben een grote verzamelaar van de Blue Diamonds op vinyl. Wie o wie heeft er nog iets liggen van de Blue Diamonds en doet er niks meer mee?
Eventele medeverzamelaars: ik heb nog wat dubbel materiaal.
Voor mijn verzameling kijk op catawiki onder [mijn gezin]


HA van der Mark
Reacties: 7
Lees meer of reageer

11-01-16
amateurkunstschilder
Uit de familie heb ik een schilderij, welke gemaakt is door W.Becks. Deze amateurschilder ging eind 40er jaren, begin 50 er jaren in Arnhem mee langs de deur, voor de verkoop ervan. Kan iemand mij hier wat meer over zeggen? Hij staat niet in de algemene lijst van kunstschilders. Het familielid woonde destijds op de Roosedaelseweg in Arnhem.
Yvonne van Hal
Reacties: 0
Lees meer of reageer

11-01-16
Muziek Expres 1956
Is er iemand nog in het bezit van het eerste nummer van Muziek Expres, dat uitkwam op 17 januari 1956?
Wordt gezocht t.b.v. een expositie over het blad. Eventueel bruikleen.
Elli Schelling
Reacties: 0
Lees meer of reageer

11-01-16
Libelle ruilen voor Margriet
Ik wil graag het tijdschrift Libelle waar ik lid van ben ruilen voor het tijdschrift de Margriet.
Nettie van Esse-Butter
Reacties: 0
Lees meer of reageer

04-01-16
ik bied gedichten op aanvraag aan
Ik bied aan gedichten te maken op aanvraag voor u. Geef mij enkele persoonlijke woorden die op toepassing zijn van degene voor wie het gedicht wordt en ik maak er één zo lang of kort als u wil. Hoe langer het gedicht hoe groter de vergoeding.
mvg
Cindy Parel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-12-15
schrijver
Wie weet de naam van de schrijver die Toetmozes de derde schreef?
Paula Termeer
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-12-15
Heintje
In 1966 was er een talentenjacht in het scheeperskruis in Schaesberg. Daar was Heintje toen eerste geworden mijn zijn liedje Mama.
In verband met zijn 50 jarig bühne jubileum ben ik op zoek naar oude foto's van die dag en natuurlijk van zijn optreden.
De foto's gaan gebruikt worden voor zijn jubileum. Ik hoop dat iemand iets heeft en hoor graag uw reactie.
Aleida Kiers
Reacties: 2
Lees meer of reageer

30-12-15
zondagsschoolboeken gezocht
hallo, ik zoek twee boekjes van P. de Zeeuw JGZN
te weten:
De schaapsherder van Moncontour en de
Barbier van St.Germain (Zondagsschool boekjes).
Wie heeft deze boekjes en doet er toch niets mee?
Ik zou daar erg blij mee zijn.
Ronnie Holsappel
Reacties: 1
Lees meer of reageer

28-12-15
Landell, Olaf J. de
Kan iemand mij helpen aan meer informatie over de volgende titels van Olaf, in Libelle, Beatrijs, Avrobode, Toer, Vrouw vandaag, of elders:

op zoek naar een geliefde,
schimmenspel,
nu en dan een eiland,
Delft - in uw ogen,
het lied dat moeder zong,
het lied van Jimmy,
overpeinzing op nieuwjaar '54-'55,
de man in het donker,
wij liegen nooit,
aetheroverpeinzing,
vergunning om te wandelen,
stervensdroom,

(zonder nadere aanduiding aanwezig in letterkundig museum?)
Olivier Sterk
Reacties: 0
Lees meer of reageer

21-12-15
munten
Weet iemand waar ik mijn verzamelingen van oude munten kan verkopen bij mensen die je niet oplichten. Het zijn er een heleboel.
Groetjes,
Hennie v Genechten
Reacties: 4
Lees meer of reageer

16-12-15
gastheer/gastvrouw gevraagd
Het Nivonhuis De Bosbeek in Bennekom is op zoek naar versterking van haar vrijwilligersteam en met name voor de funktie van gastheer/gastvrouw.
Gastvrij ontvangen van gasten is de kerntaak.
Reageer voor nadere informatie.
Kijk ook even op de webside Bosbeek.
Jory de Greef-de Rijcke
Reacties: 0
Lees meer of reageer

02-12-15
Nonnenfilm
Ik ben op zoek naar een film van een non, zij raakte als meisje zwanger en moest het kind afstaan. Zij ging het klooster in en toen zij oud en ziek was kwam er een dokter, dit bleek haar eigen zoon te zijn. De titel weet ik helaas niet meer.
Graag zou ik deze in bezit krijgen om te kijken.
Mvrgr
Lida Tuijp
Reacties: 4
Lees meer of reageer

30-11-15
boekje
ik ben op zoek naar het boekje over goeie mie


Janny Schreuder
Reacties: 1
Lees meer of reageer

30-11-15
tabak/sigarenfabrieken
Ik verzamel alles wat gaat over de sigaren/tabaksindustrie in Nederland.
Zoals foto's en oude sigarenbanden, verder oprichtings- en sluitingsdata
Alle portokosten vergoed ik.
Herman Jansen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-11-15
Cafe te Amsterdam
Mijn oud-oom Sip Kuipers, getrouwd met Gepke Raatjes, had een cafe aan het Iepenplein te Amsterdam. Hij is overleden in 1950.
Is er iemand die nog foto's heeft van die tijd van die plek?
Leny Schipdam
Reacties: 3
Lees meer of reageer

20-11-15
delix.nl/web
Ik zoek voor onze kleindochter een kistje waarin men 8 x 6 theezakjes kan plaatsen.

Kan het bij bovenstaande website niet bestellen, dus misschien is er iemand in de horeca die e 1 over heeft.
BVD.
Arie Haagsma
Reacties: 1
Lees meer of reageer

16-11-15
Vakantiepark Rabbit Hill jaren vijftig
Ik zou heel graag informatie, foto's, plattegronden, ontvangen van vakantieverblijf Rabbit Hill te Nieuw Milligen in de jaren vijftig.
Nienke Roersma
Reacties: 0
Lees meer of reageer

11-11-15
Stoommachines
Hallo
wie heeft er nog stoommachinetjes staan en doet er niets mee? Ze mogen ook defect zijn. U kan me er een groot plezier mee doen, dan heb ik iets omhanden wegens m'n gezondheid. Zoals Wilesco of andere merken.
Ik hoor graag van U.
Mvg,
Dick Lodewijk
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-11-15
krant
Ik zoek een krant waar indertijd op de voorpagina links onder "Miesje" stond afgebeeld. Ze had iedere dag een gezegde over het weer. Ik weet niet meer welke krant het was in het Zuiden van Breda. Het kan "De Stem" of "het Algemeen Dagblad" zijn of "Het Parool" Ik heb er een leuke herinnering aan. Wie herinnert zich dat nog? En wie heeft er nog zo een krant? Het moet de Jaren 50 zijn geweest. Kan iemand mij verder helpen?
Hartelijk dank en groeten van
Corry Engels
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-11-15
Boeken te koop
Zo goed als nieuw, 36 romans waaronder, Konzalik. Prijs 10,00 euro.
J. Eijkels
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-10-15
Borduurpatroon
Ik zoek een borduurpatroon van het (voormalig) Stadhuis van Stavoren


Ineke Oldhoff
Reacties: 0
Lees meer of reageer

19-10-15
huisgenoot
Hi
ik ben Jessica 62 jaar en ik zoek een lieve huisgenoot 50/60 plus. Om samen opnieuw te kunnen starten in dit leven, daar ik de laatste tijd in een heel diep dal bent geraakt en toch weer opnieuw wil beginnen.
U moet wel van muziek houden en geen roker zijn. Wie weet kunnen we samen iets voor elkaar betekenen op weg naar een nieuwe toekomst. Ik woon in Brabant. Nou ik hoor het wel als er iemand voor mij is die mij accepteert zo als ik ben.
Groetjes
Jessica Veerkamp
Reacties: 2
Lees meer of reageer

07-10-15
Huishoudelijke Hulp
Voor 6-8 uurtjes in de week ben ik op zoek naar werk in de vorm van huishoudelijke hulp.
Heb meerdere jaren ervaring en zelf natuurlijk ook een huishouden :-)
Mijn leeftijd is 34 jaar en ben woonachtig in Nijmegen.
Ik hoop iets te horen!
groetjes


Angela van Hooft
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-09-15
Foto's USS Little Rock
Ben op zoek naar foto's van het Amerikaanse oorlogschip USS Little Rock, dat in september 1965 een bezoek bracht aan Amsterdam. N.a.w. was het schip afgemeerd aan het 'Stenen Hoofd'.
Wie is in het bezit van eigengemaakte foto's en wil ze digitaal voor mij verzenden? Bedankt.


Joop van der Does
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-09-15
The Marry Tramps
Voor de oorlog speelde in Amsterdam-Noord in Astoria op het Mosplein de band: Merry Tramps. Wie heeft daar informatie en foto's van?
Joop van der Does
Reacties: 2
Lees meer of reageer

21-09-15
Postzegels Delft
Ik vezamel al jaren postzegels. In het bijzonder oude zegels met een duidelijke volledige afstempeling van Delft erop. In verband met de geboortedatums van mijn kinderen zou ik in het bezit willen komen van zegels met daarop afstempelingen Delft met datumaanduiding 14-apr-10, 14-04-10 en 31-aug-08 of 31-10-08. Wie kan mij helpen?
HF Wegh
Reacties: 0
Lees meer of reageer

16-09-15
Yamaha lader
Heeft u misschien nog een accu lader, voor een electrische fiets Yamaha xpc-26? Ik kan hem nergens meer vinden. Of weet u waar ik hem kan kopen? Alvast bedankt,
gr,
Hennie v. Genechten
Reacties: 5
Lees meer of reageer

11-09-15
Bachelorthesis vragenlijst
Bent u 50 jaar of ouder? Dan willen wij graag uw medewerking vragen voor ons Bacheloronderzoek aan de Open Universiteit Nederland. Dit onderzoek richt zich op de invloed van beweging op de stemming van ouderen.

Vriendelijk verzoeken wij u onderstaande vragenlijst in te vullen en liefst ook zo veel mogelijk door te sturen binnen uw eigen netwerk. Het invullen zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen en uiteraard zullen alle gegevens anoniem blijven en vertrouwelijk worden behandeld.

Indien u bereid bent mee te doen aan ons onderzoek, verzoeken wij u vriendelijk de vragenlijst via de volgende link in te vullen:

http://onlinesurvey.ou.nl/index.php/762772/lang-nl

Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw medewerking.
Peter Reniers
Reacties: 0
Lees meer of reageer

09-09-15
De Zaak Tom X uit 1952
Gezocht De zaak Tom X uit 1952 kleine Bruna Bibliotheek door Mr Francois Pauwels
Eric van Stappershoef
Reacties: 5
Lees meer of reageer

09-09-15
katoenen garen
Zoek een bolletje katoen neon rose
het is van het merk nova en is verkocht ong. 2 jaar geleden bij de Wibra.
Ria van Alphen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

31-08-15
opnames van oude liedjes
Ik zoek opnames (op cd) van Max van Praag en Annie de Reuver.
Herman Jansen
Reacties: 1
Lees meer of reageer

31-08-15
Sigarenzakjes
Ik verzamel sigarenzakjes.
Deze zakjes kreeg een klant als je bij een kapper of sigarenzaak enkele sigaren kocht.
De porto vergoed ik.

Herman Jansen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

31-08-15
Alles vanuit de jaren 50
Beste mensen die dit lezen
ik ben een griet van 33 die al sinds haar 17e een jaren 50 freak is.
Ik verzamel daarom zoveel mogelijk spullen dingen muziek etc die uit de jaren 50 komen. Ik verzamel alles wat los en vast zit wat uit die tijd komt.
Ik verzamel ook 78 toeren platen met jaren 50 muziek erop, engelstalig uiteraard.
Dus heeft u ergens nog op zolder oude jaren 50 spullen liggen of oude 78 toerenplaten met engelstalige jaren 50 muziek erop en wilt u ze kwijt, dan hou ik mij aanbevolen!


A van Walsem
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-08-15
vermaak
Wie weet hoe je Turbo Truus en super Stien kunt inhuren. Graag een telefoonnummer.
Marry Vis
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-08-15
Vakantiekolonie
Als meisje van 9 jaar heb ik in Augustus 1952 6 weken in de vakantiekolonie "Onze Woning" in Nunspeet gezeten. Wie heeft toen gelijk met mij daar gezeten?
Heb er een groepsfoto van.
Gre ( Grietje ) Werkhoven
Reacties: 0
Lees meer of reageer

14-08-15
Titel gezocht van een aardrijkskundeboekje
Ik zoek de titel van een aardrijkskundeboekje dat ik ooit heb gehad. Het waren verschillende deeltjes. Een kind gaat met een ooievaar mee en reist zo over Nederland om op die manier aardrijkskunde te leren. Het lijkt wel een heel klein beetje op het verhaal van Niels Holgerson.
Wie kent de titel?
Lieuwe Durksz
Reacties: 2
Lees meer of reageer

11-08-15
Op zoek naar Zijdjes
Ik verzamel zijdjes, die je vroeger kreeg bij aankoop van enkele pakjes cigaretten.
Ze zijn in bloemen en bloemenmanden en vlinders en filmsterren en ook nog wapentjes van steden en landen
Alle porto vergoed ik.
Herman Jansen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

11-08-15
Batricar
Beste mensen, ik zoek voor m'n Meisje een batricar met brede banden, liefst eentje die harder gaat dan 6km, de leeftijd is niet belangrijk, diegene die ze nu heeft heb ik al zoveel aan versleuteld dat ik het nu even niet meer weet hoe en of wat met het beestje aan te vangen, deze is van 1990 en eigenlijk volledig op.


Adriaan van Vliet
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-08-15
Suikerzakjes
Zolderopruiming
Twee plakboeken met suikerzakjes rond 1960
Wie wil ze hebben?
Inge Brasjen
Reacties: 5
Lees meer of reageer

10-08-15
Watersnood Boek
Heeft iemand interesse in het boek:

"Toen de zee over het land kwam".
van Mary Pos. Haar handtekening staat er in.
Inge Brasjen
Reacties: 3
Lees meer of reageer

10-08-15
tv registratie Robert Long en Leen Jongewaard
Ik ben op zoek naar de tv registratie of anders van Robert Long en Leen Jongewaard

tot hiertoe heeft de heere ons geholpen
en het bleef nog lang onrustig
Duidelijk zo heb ik wel

Bijvoorbaat dank
Jannie Mulder
Reacties: 4
Lees meer of reageer

07-08-15
Oude ansichtkaarten van Nederland
Sedert 1965 woon ik in Canada en mijn hobby is het verzamelen van oude ansichtkaarten van Nederland. Als U een of meer oude kaarten kwijt wilt zou ik het bijzonder op prijs stellen als U mij deze toestuurt.

Mijn adres is:
Mark Visser
3070-214 Rotary Way
Burlington ON L7M 0H1
Canada

NOTE: Sorry, mijn Nederlands is een beetje roestig na 51 jaren wonen in Canada
Mark Visser
Reacties: 4
Lees meer of reageer

29-07-15
Manager
Lieve mensen
even voorstellen ik ben Jessica Veerkamp 60 plus. Ik ben op zoek naar een artiestenmanager, die mij kan helpen met een fanclub optezetten en mij ook kan helpen met mijn muziek. Ik zing nederlands-, engels- en duitstalig. Ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen.


Jessica Veerkamp
Reacties: 1
Lees meer of reageer

24-07-15
reünie Balletschool
Wie is op Balletschool Terpsichoré geweest in Groningen. We geven een reünie 4 oktober. kom ook!

Harriet Ottes
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-07-15
Boodschappen boekje Ah 1940
Ik zoek de opsomming van het rijtje boodschappen van AH wat begint met:
meel, sago, abrikozen, appelen.

Een mevrouw van 97 jaar weet dat nog feilloos op te dreunen omdat zij altijd boodschappen rond bracht van AH met haar vader.
Tonneke De Bruin
Reacties: 1
Lees meer of reageer

22-07-15
boeken
Complete Leni Saris reeks (gebonden boeken)en andere romans/gedichtenbundels. Af te halen tegen een kleine vergoeding.
Rijkje Gestel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

15-07-15
Oorlogsfoto's
Ik ben in het bezit van oorlogsfoto's. Omdat er ook een brief is van mensen uit Den Haag vermoed ik dat deze foto's ook uit Den Haag/Scheveningen zijn. Herkent iemand dit beeld?


Joke Hazewinkel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

14-07-15
Wie kent deze plaatjes
Deze kaartjes (totaal 20 kaartjes) kocht ik onlangs. Ik kan echter niet achterhalen of ze van een oude lees of taalmethode zijn. Wie weet het?


Joke Hazewinkel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

14-07-15
Wie kent het?
Dit fijne haakwerk is al lange tijd in onze familie. Maar we weten niet wat het is en waar het vandaan komt. Wie kent het?
Het is een soort van zakje.
Mogelijk dat het papierenzakje er wel bij hoort, hier werd het haakwerk wel in bewaard.


Joke Hazewinkel
Reacties: 3
Lees meer of reageer

14-07-15
Rijbewijsvrij auto'tje
Canta, rijbewijsvrij en TOP onderhouden
Wegens overlijden wordt deze prachtige schadevrij en dealer onderhouden Canta de Luxe
De Canta betekend voor iedereen rijden vanaf 16 jaar zonder enig rijbewijs of certificaat.

De Canta heeft slechts 11.000 km gereden en is de afgelopen jaren elk jaar voorzien van een onderhoudsbeurt (alle rekeningen ter inzage)

Ook is de Canta voorzien van een Webasto (Eiberspercher) standkachel om voor te verwarmen voordat u gaat rijden.

Canta is op en top in orde en nog zeker goed voor vele jaren rijplezier !

Euro loodvrije benzine tankt u met dit wagentje die voorzien is van een Honda 1 cilinder luchtgekoelde motor (viertact)

Canta is voorzien van 4 gloednieuwe banden !!!
Het betreft een automaat en rijdt dapper ruim 45 km per uur. Met veligheidsgordels en hoofdsteunen,

Nooit geen parkeergeld meer betalen, u mag parkeren waar u wilt en zelfs op de voet en fietspaden rijden. Deze Canta is verzekerd tot 1 Mei 2016 dus u kunt bij aankoop direct gaan rijden.

Nog vragen, proefrit of bestellen ? Dan kunt u bellen 06 330 89 516

Prijs is 3250 euro compleet bezorgd.


Johan Voorhaar
Reacties: 1
Lees meer of reageer

13-07-15
opzeg versje 25 jaar huwelijk ouders
Ik ben op zoek naar het opzegversje wat mijn vader indertijd voor zijn ouders op zei. Hij is geboren in 1925. Zijn ouders waren 25 jaar getrouwd in 1933 en toen heeft hij dat versje opgezegd samen met broer Jan. Hij kon het op hoge leeftijd nog opzeggen maar inmiddels is hij overleden. Het begon met:

lieve ouders...
op dees heuglijke dag....
Carla Hendriks
Reacties: 0
Lees meer of reageer

08-07-15
45 toeren platen
Voor in de juke-box gezocht singles uit de 60-er jaren. Mocht er iemand reageren: ik zoek niets uit maar neem alles!! over.
Liefst in het zuiden van het land, regio Eindhoven, maar voor 'n groter aantal wil ik best wat kilometers rijden.
Vergoeding in overleg, niets voor niets.

Lambèr Eijkemans
Reacties: 0
Lees meer of reageer

28-06-15
Bidprentjes
Beste mensen
Al jaren verzamel ik bidprentjes van heel Nederland. Heb u wat prentjes liggen waar u niks mee doet, denk aan mij. Ik koop of verkoop niks, alleen ruilen.
Ik kom ze graag op halen, maar als u ze opstuurt betaal ik de portokosten d.m.v. postzegels. Ik hoop dat ik wat reacties krijg. Gr
Leo Van Zon
Reacties: 2
Lees meer of reageer

28-06-15
Peppi en Kokki
Ik zoek alles van Peppi en Kokki
Als u nog wat heeft,
boeken, stickers, opnames, foto,aanzichtkaarten; alles is welkom, hoeft eventueel niet voor niets.

Ook de afleveringen van tv (kro/zeppelin) zoek ik nog (alles van YouTube heb ik)


Peter Van Bragt
Reacties: 2
Lees meer of reageer

08-06-15
jaren 50-60
Hallo allemaal,
Ik ben op zoek naar fotomateriaal met huiskamer inrichtingen uit de jaren 50 en 60.
Die kan ik gebruiken om samen met ouderen en dementerende mensen herinneringen op te halen tijdens optredens in verzorgingstehuizen etc. Voor meer informatie kijk eens op www.zowastvruuger.nl. Alvast bedankt voor uw moeite.
Ron van Vugt
Reacties: 2
Lees meer of reageer

02-06-15
Klein hondje
vraag
Wie kan mijn aan een klein hondje helpen?
Boemertje. Ik heb een jaar geleden mijn hondje in moeten laten slapen en voel me alleen. Vandaar dat ik graag een klein hondje zou willen; mag ook zo 1 a 2 jaar zijn.
Wie kan mij er aan helpen?
Vast bedankt.
gr
Annie Oetelaar
Reacties: 1
Lees meer of reageer

01-06-15
Mziek
Beste mensen
Ik vraag misschien iets heel iets onmogelijks ,maar hoop doet leven zegt men weleens. Ik doe vrijwilligerswerk in een verzorgings huis. Ik zou graag eens in de maand een muziekmiddag willen verzorgen. Maar het ontbreekt me aan een dubbele draaitafel, versterker en luidspeakers. Misschien weet iemand bij vrienden kennissen die wat heeft staan, waar men niets mee doet. Je zou mij en heel veel mensen daar een plezier mee doen. Weet men iets graag een berichtje. Honderd keer dank ook namens hen die er naar uitzien.
Harry Kerkhoff
Reacties: 2
Lees meer of reageer

30-05-15
Gevr inboedels
gevr inboedels zolderopruiming loods of garage,
mazzal en broche opruimingen
tel 0229501864 mail hadassah@quicknet.nl
mvg


Dan Kampen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

27-05-15
Vliegen met een drone
Hallo,

Ik ben een fervent drone vlieger en houdt ook een drone blog bij op http://www.alldrone.nl. Bent u ook een drone fan of wilt u eens met mij mee vliegen, dan kunt u me contacteren.
Jan Jansen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

27-05-15
foto's uit de 60 en 70er jaren
Hallo,
Wie heeft er nog foto's uit de 60 en 70er jaren voor mijn website. http://www.aadsdomein.nl
Ik zoek foto's van de flowerpower periode, hippies in nL, steden en dorpen, gebruiks artikelen, popfestivals, etc. Geen foto's van het internet a.u.b.!

Mijn dank is grootAad Buuron
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-05-15
Oud blikken speelgoed
Echte verzamelaar zoekt oud blikken speelgoed. Bijvoorbeeld auto's, motorfietsen, robots en ander space speelgoed; kortom allerlei blikken speelgoed als het maar oud is. Betaal een uitstekende prijs. Hartelijk dank voor Uw reactie,
Mvg

Storm Jager
Reacties: 4
Lees meer of reageer

19-05-15
Tekst op pijp
Ik vraag mij af waar de tekst op een tabakspijp vandaan komt die luidt: Wacht Teuntje ik kan dat mandje met eijeren wel dragen.
Pijp is van rond 1900.
Ruud Stam
Reacties: 0
Lees meer of reageer

19-05-15
Poëziealbums
Al jaren ben ik op zoek naar oude poëziealbums. Wat schreef men toen en hoe werd het versierd? Ben liefhebber van oude spullen. Schrijf zelf ook, vandaar mijn lange zoektocht naar deze albums.

brigittevandenbroek29@gmail.com
BJL vd Broek
Reacties: 2
Lees meer of reageer

18-05-15
foto "houten" verhuiswagen
Goedendag dames / heren,
Over mijn jeugd ben ik begonnen te schrijven.
Nu had de verhuisfirma van Riemsdijk in de Van Kinsbergenstraat in Amsterdam van die mooie “ houten” verhuiswagens in de 50er jaren. Deze firma heeft kennelijk geen foto’s meer daarvan.
Wie kan mij helpen aan foto’s van die wagens? Met een houten opbouw of mij een website geven waar deze te vinden zijn.

Met een vriendelijke groet zie ik uw bericht tegemoet.

Kees Van Der Schaaff
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-05-15
Gezocht oude Emaille Reclameborden
Verzamelaar zoekt oude emaille reclameborden. Deze hingen vroeger aan de gevel van de kruidenier, fietsenmaker, cafe/slijterij, sigarenboer. De onderwerpen zijn eindeloos tabak, drank, auto, fietsen, zeep, landbouw, verzekeringen, enz. enz. Als verzamelaar reis ik door heel het land en betaal ik U een eerlijke en contante vergoeding voor een mooi exemplaar, alle formaten zijn welkom. Hartelijk dank voor Uw reactie.
Mijn telefoonnummer is 06-2323 9393.
Met vriendelijke groet,


Edwin Jager
Reacties: 0
Lees meer of reageer

04-05-15
Chevronglazen
Wie kan mij helpen aan de ouderwetse chevron glazen, die je vroeger bij het tankstation van Chevron kreeg?
Bea Sagius
Reacties: 1
Lees meer of reageer

24-04-15
REÜNIE AAT
Grote reünie voor de Aan en Afvoertroepen op 18 september. 100 jaar AAT wordt gevierd met een landmacht logistiekdag op 18 september 2015.
AATers die lid zijn van AAT-BlauwBloed.nl ontvangen een uitnodiging.
Gratis registratie via onze AATwebsite:
aat-blauwbloed.nl
Zegt het voort zegt het voort.


Team Cor Van Boven
Reacties: 2
Lees meer of reageer

16-04-15
Kleding gezocht voor toneel
Beste lezer,

voor ons toneelstuk (http://www.toneelpuck.nl/) ben ik op zoek naar kleding voor een bepaalde rol. Het stuk speelt zich af in Oost-Berlijn, begin jaren '60.

De rol: opa, voormalig officier in het Duitse leger.
Uitvoering: 29-30 mei
Leenperiode kleding: vanaf heden tot begin juni.

Benodigde kleding moet dus 'netjes' zijn en bijpassend bij een opa uit 1962.
Liefst in bruin-/grijstinten:
- Spencer
- Overhemd
- Broek
- Colbert
- Lange overjas
- Hoed
Maat: 52-54

Wie kan helpen?

Met vriendelijke groet,
Harmen Kampinga (Zwolle)
Reacties: 0
Lees meer of reageer

12-04-15
Italiaan Benito Sarnari
Hallo, ik ben opzoek naar personen die mijn vader Benito Sarnari hebben gekend.
Benito heeft in de jaren zestig in Zaandam gewoond. Eerst in de Groen van Prinsterestraat, wijk Vijfhoek en later in de Eendrachtstraat in de Rosmolenbuurt.
Benito heeft bij zeepfabriek Hilko gewerkt maar ik heb ook een pensioenpolis van Papierfabriek Schenk en Zonen. Benito is op 31 december 1968 via Engeland vertrokken naar Australie. Benito kwam uit Cingoli, Le Marche. Benito had in Zaandam een goede Italiaanse vriend waarmee hij altijd ging wandelen.
Ik hoop op reacties.
Groet,

Dolores Bot
Reacties: 0
Lees meer of reageer

02-04-15
hospita
Hallo,
weduwnaar, 62 jaar jong, vele jaren gewoond in Spanje nu net terug in Nederland. Ik zoek - per direct- een onderkomen, kamer, studio, appartement, zomerhuisje het maakt mij niet uit.
Veel belangrijker is dat er ook nog iemand anders woont. Sinds mijn vrouw is overleden, nu al bijna 11 jaar geleden, loop ik tegen de muur op. De eenzaamheid vind ik een ramp. Ik werk nog volop, veelal vanuit huis, maar de avonden, de weekends zijn verschrikkelijk. Welke lieve dame of man heeft een ruimte vrij voor mij.
Ik ben een gezellige, positieve en respectvolle man die graag 's avonds samen babbelt, tv kijkt of lekker gaat eten. Help mij aub om fijne paasdagen te hebben. Ik wens ze u ook toe.
De aanbrenger krijgt een mooie bos bloemen en natuurlijk betaal ik een redelijke prijs.
Mag door heel Nederland zijn.


Richard Meulenberg
Reacties: 2
Lees meer of reageer

02-04-15
Johan Buziau
Voor een tentoonstelling in Rijswijk (ZH) ben ik op zoek naar alles wat te maken heeft met de legendarische revueartiest en clown Johan Buziau. Hij woonde bijna zijn hele leven aan de Geestbrugweg 55 te Rijswijk. In bruikleen zou ook mooi zijn. Een eerbetoon aan een groot artiest.


Rene Marquard
Reacties: 0
Lees meer of reageer

01-04-15
Hospitaallinnen
Ben op zoek naar een groot ouderwets rood/bruin bedzeil. Werd vroeger wel als hospitaallinnen in ziekenhuisbed gebruikt
J. Waveren
Reacties: 0
Lees meer of reageer

29-03-15
Boek
Als kind had ik een boek dat had de titel[itje]. Het was een cremekleurig boek.
Had graag dat boek nog eens in mijn bezit willen hebben om het te lezen... Het is nooit uit mijn gedachten geweest.
Wie heeft dit boek?!!


Brigitte van Oel
Reacties: 2
Lees meer of reageer

16-03-15
Rondo Russo
Goedenavond
Heb misschien een rare vraag. Wie van u kan mij helpen aan een kopie van de cd Rondo Russo van Berdien Stenberg? Bij mijn weten de eerste l.p/cd die ze gemaakt heeft. Nogmaals met een kopie ben ik al heel erg blij.
Kees Van Ooijen
Reacties: 2
Lees meer of reageer

12-03-15
Sigarenbandjes
Ik heb een verzameling sigarenbandjes
die wil ik graag verkopen.
Wie heeft echt interesse?
M. Noordhuis
Reacties: 1
Lees meer of reageer

09-03-15
Runaway
Ik ben sinds geruime tijd op zoek naar de film: Runaway met Tom Sellech en Gene Simons. Wie kan me helpen?
Roger Dommers
Reacties: 0
Lees meer of reageer

01-03-15
Oude sigarenbandjes
Mijn grote passie is het verzamelen van oud sigarenbanden.
Graag zo oud mogelijk vanaf 1880 tot 1950.
Verder ook zijdjes (die vroeger in cigareretten doosjes zaten).
De porto vergoed ik.
Ik woon in Heeten, maar die staat niet op de rol van plaatsen.
Herman Jansen
Reacties: 2
Lees meer of reageer

25-02-15
Muziek maken
Wie heeft een tweedehands mini accordeon te koop?
klein van formaat en niet zwaar en niet duur!
Mijn mobiel nummer: 0681457504
Ik ben benieuwd, Tot horens!
Marian van der Veen
Reacties: 7
Lees meer of reageer

16-02-15
Boek van Cissy v. Marxveldt
Woonplaats is DRACHTEN!
Zoek info over een gedichtje uit een van de boeken (welk?) van C.v.M.:
Darling do you love me, sweetheart don't say no, will you with me vrijen, I bemin you so, I am sick of liefde, please give me a zoen, let us have a loopie in de silvery moon.
Zoek dus de titel van dit boek.

Olivier Sterk
Reacties: 2
Lees meer of reageer

15-02-15
Gastheer/gastvrouw gevraagd
Nivonhuis de Bosbeek in de Bennekomse bossen is op zoek naar vrijwilligers die als gastheer/vrouw werkzaam willen zijn in dit "doe-het-zelfhotel". Je werkt in twee-tallen gedurende een week/midweek of weekend.
Prima werksfeer, onkostenvergoeding en begeleiding.
Belangstelling en of/informatie?Bel of mail naar onderstaand adres: 072-5208719 of jory38@gmail.com

Jory De Greef-de Rijcke
Reacties: 0
Lees meer of reageer

15-02-15
Elkaar helpen
Hallo iedereen,

Ik ben druk bezig met het waarmaken van mijn droom. Als je een bepaalde leeftijd bereikt, word je afgeschreven in deze maatschappij. Wanneer ben je te oud om een eigen onderneming te starten? Ik geloof dat je moet doen wat jou gelukkig maakt in het leven.
Bekijk mijn website a.u.b.
www.elkaarhelpen.webnode.nl
Chanda Vuik
Reacties: 1
Lees meer of reageer

31-01-15
Spel
ik zoek al heel lang naar "het spel van 16".
Ik heb een uitgave van Perry maar deze is totaal versleten want in de oorlog speelde mijn moeder dit spel al om de donkere oorlogsavonden door te komen!
Wie heeft dit spel en wil het verkopen aan mij?
Jory de Greef-de Rijcke
Reacties: 3
Lees meer of reageer

31-01-15
Zang
Graag zou ik meezingliedjes voor ouderen ten gehore brengen in bijv. verzorgingshuizen. Zoals De Speelbal, Over 25 jaar enz.
Anne Maris
Reacties: 7
Lees meer of reageer

23-01-15
Poppenhuis
Heeft u poppenhuismeubeltjes of miniaturen over en wilt u deze aan iemand geven dan houd ik mij van aanbevolen.
Ik spaar miniaturen en meubeltjes 1:12.
Tineke de Beer
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-01-15
Bromfiets Puch
Alles wat te maken heeft met die ouwe Puch brommers van vroeger......met zo'n hoog stuur......heeft mijn interesse. Ikzelf heb een Puch mv 50 uit 1972 waar ik (zo nu en dan) mee rond rij. En voor m'n vrouw ben ik nu met een Puch maxi bezig.
Heeft u iets van een folder, poster, of wat dan ook van Puch u maakt mij er blij mee! Ook voor onderdelen heb ik belangstelling.


Gert Doorn
Reacties: 4
Lees meer of reageer

23-01-15
Reclamespeldjes
Ik heb heel veel 'dubbele speldjes' die ik graag wil ruilen. Deal voor één speldje die ik nog niet heb mag u er vijf uitzoeken!
Heeft u ergens nog reclamespeldjes waar u niets mee doet...ik heb belangstelling.
Gert Doorn
Reacties: 4
Lees meer of reageer

20-01-15
Jukebox
Mijn man en ik zijn muziekliefhebbers en houden van nostalgie. Wij zoeken een jukebox in goede staat, spelend en wel.
Wij willen gaan tot 1250 euro.
Wie heeft er zoiets staan?
Wel met mooie kleuren.

Jjwo Rissen
Reacties: 1
Lees meer of reageer

16-01-15
Ansichtkaarten
Mijn zus wordt binnenkort ook senior, en is druk met haar verzameling ansichtkaarten van kerken. Zijn er lieve mensen die een kaartje willen sturen naar:
H.Raakweg 12a 7913 AM Hollandscheveld
Carla Kikkert
Reacties: 4
Lees meer of reageer

11-01-15
Duinvilla in de Panne te huur
Nieuw gerestaureerde Duinvilla, 100 m gelegen van het Esplanadeplein en 300 m van het strand. Woning geschikt voor jong en oud. Gelegen op wandelafstand van het centrum, het natuurreservaat 'De Westhoek', de Franse grens en Plopsaland.
Mogelijkheid tot weekverhuur of langer.

Voor meer informatie beantwoord ik graag uw vragen.

Sophie Verschueren
Reacties: 12
Lees meer of reageer

05-01-15
Broedmachine
Te koop.
broedmachine voor 250 kippeneieren.
werkt op petroleumverarming.
Plaats 6587 AM Midelaar

Martien V. Dooren
Reacties: 6
Lees meer of reageer

30-12-14
muziek gezocht
Ik ben op zoek naar oude elpees en singles uit de jaren 50 t/m 80 (piraten en smartlappen Ned.talig) tegen redelijke prijs, liefst omg. Raalte-Deventer.
Olaf Horn
Reacties: 1
Lees meer of reageer

27-12-14
Boeken Olaf J. de Landell
Ik zoek oude boeken van Olaf J. de Landell, zoals: WIJ, MODERNE MENSCHEN 1934,
IN HET HOL VAN DE TAMME LEEUW, 1943
PROBLEEM IN AERDENBERG, 1942, mét stofkaft!
SPIEGEL AAN DE WAND, 1938
Olivier Sterk
Reacties: 2
Lees meer of reageer

26-12-14
Internaat
Ben u nog op zoek naar antwoorden van een internaat?
Zoek u nog mensen van uit die tijd?
Word dan ook lid van onze facebookgroep
Internaten nederlande
https://www.facebook.com/groups/400584950034623/?fref=ts
Adwin Mathon
Reacties: 0
Lees meer of reageer

13-12-14
Dick Fleurbaaij
Weet iemand of ene Dick Fleurbaaij nog steeds aan de Krommelaan woont in Heiloo.

Bea Van Der Helm
Reacties: 1
Lees meer of reageer

01-12-14
Handige Harry
Ik ben voor mijn alleenstaande moeder (80 jaar) op zoek naar een handige gepenioneerde man die 1 dag per week alle klusjes in en rond het veel te grote huis kan doen. Grasmaaien, tuinieren, misschien hond uitlaten, zwembad bijhouden, schilderen, enz enz.
Arnoud Klein
Reacties: 3
Lees meer of reageer

30-11-14
Boeken
Boeken te koop. Anton PIEK-RIEN POORTVLIET RIE CRAMER, WEGENS VERHUIZING.
Elly Roumen
Reacties: 1
Lees meer of reageer

24-11-14
Achterhoekse Almanak
Ik zoek de Achterhoekse Almanak 2014.
Ewald Van Kuil
Reacties: 0
Lees meer of reageer

24-11-14
Winterboeken
Mijn verzameling winterboeken van Margriet is bijna compleet.

Ik mis nog 1943 (cover reuzen met jongetje)
1946 (3 kinderen op slee)
1949 (kerstman)

Wie weet er ergens een van deze te koop?
B. De Bruyn
Reacties: 0
Lees meer of reageer

24-11-14
een zeeuwse kwajongen
Ik ben op zoek naar twee boeken van P. de Zeeuw

1 een Zeeuwse kwajongen

2 de wraak van de sluiswachter (niet de pocket editie).

Wie kan mij helpen?
B. De Bruyn
Reacties: 0
Lees meer of reageer

21-11-14
muziek
ik zoekmuziekboeken van Corrie Konings voor key board liefst met tekst en accoorden.
Sjaak Van Der Kammen
Reacties: 4
Lees meer of reageer

12-11-14
Tegel nr 6 van ambachten
Ik zoek tegel nr6 of meerdere van beroepen: slager boerenleven van vroegere jaren of dergelijke.
Jhtm Wouters
Reacties: 0
Lees meer of reageer

02-11-14
Schrijftafel of klein bureau
Goedendag,
ik ben op zoek naar een schrijftafel of klein bureau. De afmeting moet zijn: Hoog ong 75 cm, breed 1.10 a 120 cm, diep 60 a 70 cm. Liefst in donker of lichtbruin hout
Wie heeft zo iets op zolder staan en wil het kwijt. U kunt mij mailen via deze site [red: telefoonnummer verwijderd]
Ben zeer benieuwd, en bedankt voor evt reacties.

Ruud Vogel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-09-14
oude verhaaltjes
Het is hier de laatste tijd zo saai zei Roos het lieve popje.
En
Het is feest bij ons in het dorpje want Roosje trouwd vandaag.

Meer weet ik niet.
Zou van Rie Cramer kunnen zijn werd mij verteld, wie o wie helpt mij aan die twee verhaaltjes, mijn Moeder vertelde het, maar ik kan me niet veel meer herinneren.
Annie Cruijff
Reacties: 2
Lees meer of reageer

26-09-14
Hutje in de tuin
Voor mijn broer ben ik op zoek. Hij wil afgezonderd wonen, en zo goedkoop mogelijk, en is eigenlijk maar een zonderling met een goed hart.
Nu in een instelling, maar daar wordt hij ongelukkig door alle mensen die zo agressief doen.
Heeft u toevallig een tuinhuis, met voorzieningen? Of een andere rustige plek waar hij zijn prachtige ideeën kan uitwerken? En vredig kan sterven als het zijn tijd is?
M Boersma
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-09-14
Muzikanten gezocht
Bij het bekende 50 plus Levensliederen koor in Hoogvliet zoeken wij nog muzikanten zoals accordeonisten om het muziekteam te versterken.

Wij repeteren donderdags 's avonds in gebouw 'Flamengo" aan de Lengweg Hoogvliet.

Willem Warbout
Reacties: 0
Lees meer of reageer

20-09-14
Muziek
Ik zoek de accordeonpartituur van het lied:
in de vreemde (verlaten)

of ook wel de koloniaal genoemd

Gezongen door de Zangeres zonder naam of de Migra's.
J. Hogewerf
Reacties: 2
Lees meer of reageer

20-09-14
Oranje 2cv6 DT-48-ZT
Mijn eerste auto was een nieuwe, oranje 2cv6 uit 1979, kenteken DT-48-ZT.
Volgens de gegevens van de RDW rijdt de auto nog.
Ik heb er helaas geen foto meer van, maar zou er zo graag één van hebben.
De bekleding van toen was bruin/beige/oranje gestreept. [zie foto]
Wie kan mij helpen?


Charlotte De Haas
Reacties: 0
Lees meer of reageer

20-09-14
Duo Dubbel een
Mijn vader, Leo Toering, had samen met Jan Steenbakker, in de oorlogsjaren het duo "dubbel een" uit Beverwijk, het duo trad op met feesten en bruiloften etc. Wie hier enige informatie over heeft, zou ik heel hartelijk willen bedanken graag contact opnemen met Frans zijn zoon, Pa leeft nog dus is ook voor hem heeeeel leuk.


Frans Toering Toering
Reacties: 3
Lees meer of reageer

09-09-14
Loes Andriessen
Dit is een oproep van je jeugdvriend Ton de Heide, ik woonde toen rond 1960 te Rotterdam, Statensingel 126. Wil je contact met mij opnemen, ik ben benieuwd hoe het nu met jou gaat? Ik woon nog in Rotterdam, e-mail naar [Red: e-mail adres verwijdert om spam te voorkomen. U kunt reageren op deze oproep]. Je broer Hans was ook een goede vriend van mij, weet je nog hoe jij me thee bracht, toen je broer ziek was? gr.
Ton De Heide
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-09-14
Aangeboden boeken
Aangeboden drie delen van de serie over het Dolle Freuletje door Nelly Wijchgel. Het zijn Het dolle freuletje - Verder avonturen en belevenissen van het Dolle Freuletje - Het Dolle Freuletje als detective. Jeugdsentiment!
Met. vr. groeten,

Klaas van der Spoel
Reacties: 6
Lees meer of reageer

07-09-14
Boek gezocht
Gezocht het boek: Inspekteur Hebbes en het schot in de nacht - deel 8 uit de Inspekteur Hebbes serie. De schrijver is W. Krudde. De uitgeverij is W. Versluys n.v. te Amsterdam en Antwerpen.
Met vr. groeten,

Klaas van der Spoel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-09-14
F. de Sinclair
Gezocht het boek "De verdwenen bruidegom" van F. de Sinclair. Eventueel ook te ruilen tegen andere boeken van deze schrijver, die in werkelijkheid August Herman van der Feen heette. Hopelijk is het boek nog te achterhalen.
Met vr. groeten,

Klaas van der Spoel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-09-14
Boek gezocht
Ik zoek het boek van Bertie Ham: Drie jongens en een oude Harley. Over de prijs zullen we het wel eens worden.
Wie o wie heeft het nog? Bij voorbaat mijn dank.
Met vr. groeten,

Klaas van der Spoel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-09-14
Kolenhandel
Ik ben al jaren op zoek naar iets wat met de kolenhandel te maken heeft. Geen kolenkit want die heb ik. Onze vader was kolenboer (knecht) in Haarlem, vandaar op zoek naar iets uit die tijd.
Yvonne Bloemzaad-van den Berg
Reacties: 2
Lees meer of reageer

31-08-14
Gezocht benzinepomp
Gevr oude benzinepompen graag mailtje naar [Red: persoonlijke informatie verwijderd] of tel [Red: persoonlijke informatie verwijderd] mvg dennis

tokheim wayne gilbarco

[Red: u kunt reageren via het reactieformulier]


Dan Kampen
Reacties: 1
Lees meer of reageer

25-08-14
Boek: Janna en het meisje van de buren
Ik ben werkzaam in de thuiszorg.
Voor een client ben ik op zoek naar het boek wat zij zelf heeft uitgegeven in het jaar 1945 in Bolnes.
Titel: Janna en het meisje van de buren.
Schrijfster: Janna van Ooy
Marijke Korstanje
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-08-14
op zoek naar tuinspullen
Weet iemand of heeft iemand nog goedkope tuinhuisjes voor mij (voorbeeld: http://www.hout-plaza.nl/tuinhuisjes-informatie)? Neem dan AUB contact met mij op
Sjaak Schreuder
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-08-14
Glas-in-lood
Ik heb als hobby het maken van glas-in-lood. Ik maak vooral raamhangers en ramen die op de vensterbank gezet kunnen worden. Omdat het een hobby is ben ik langs deze weg op zoek naar oud, gekleurd glas. Vroeger hadden veel huizen bijvoorbeeld gekleurd glas in de bovenramen. Ook oud, eventueel kapot, glas-in-lood kan ik gebruiken. Ik kan er helaas niets voor betalen, maar ik kan het glas wel bij u ophalen, mits de afstand niet te groot is. Bij voorbaat dank.


Tom Tulleken
Reacties: 2
Lees meer of reageer

17-08-14
oude foto's Rosmolenbuurt in Zaandam
Ik ben de bijna gereed met het schrijven van een boek over de Rosmolenbuurt in Zaandam. Het boek zal naast de tekst ook veel foto's bevatten. Ik ben nog op zoek naar foto's die genomen zijn in genoemde buurt in de periode 1930 - 1960. De onderwerpen kunnen van alles zijn: straatfoto's, familiefoto's, schoolfoto's, foto's van fabriekspersoneel (fabrieken van Albert Heijn, Pieter Schoen, Onrust & Hoorn, Zwaardemaker), winkels etc. etc., kortom alles is welkom. Ik ben zelf afkomstig uit de Belgischestraat in de Rosmolenbuurt. Ik zou er zeer blij mee zijn.


Tom Tulleken
Reacties: 1
Lees meer of reageer

12-08-14
Ramona in het Nederlands
Wie heeft het nummer "Ramona" melodie als van de Blue Diamonds maar dan door een vrouw in het Nederlands gezongen? Zo jaren 50/60 dus niet de versie van Dolores Del Rio enz maar door een puur Nederlandse zangeres, ik zoek dit nummer voor een kennis in Tilburg en zou hem daar een enorm plezier mee doen!!
Kaat Moezel
Reacties: 2
Lees meer of reageer

08-08-14
Caravan te huur
Wij hebben onze caravan te huur!
Wilt u zorgeloos een caravan vakantie doorbrengen zonder te "werken"? Wij plaatsen de caravan voor u op elke plek in Nederland. U kunt er zo in. De caravan is 4.90 mtr lang en heeft 2 volwassen en 3 kinderslaapplaatsen.
Er is tevens een ruime voortent die wij ook opzetten en er is een complete inventaris aanwezig. U hoeft alleen eten en drinken en beddegoed mee te nemen!Een aanrader!


Nico Orie
Reacties: 2
Lees meer of reageer

30-07-14
Anton Pieck
Ik verzamel alles van Anton Pieck .Wie kan mijn verzameling helpen uit te breiden?
Boeken met illustratie van Anton Pieck, kaarten, geboortekaartjes, kalender, e.d.
Rina Vanlaerhoven
Reacties: 7
Lees meer of reageer

18-07-14
La voix de blé
55 jaar geleden zat ik op een dameskoor en daar zongen wij "La voix de blé" , een ode aan het graan en de arbeiders. Het begint met: jour radieux et pure, de joix et désperance...
Ik zoek al jaren het internet af en er komen steeds meer liederen op te staan, maar deze heb ik tot op heden nog niet kunnen vinden. Heeft er ooit iemand van gehoord?
Cally Duyvestijn
Reacties: 2
Lees meer of reageer

14-07-14
Diaprojector
te koop t.e.a.b. proffessionele overvloei diaprojector Rollei in aluminium koffer.
Paul Muyres
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-07-14
Centrifuge
Ik verkoop mijn nieuwe centrifuge. Heb hem gekocht voor de camping maar dat is niet doorgegaan. Prijs 50.00 euro.
Marrie Marges
Reacties: 0
Lees meer of reageer

02-07-14
Munten en Postzegels
Ik verkoop mijn munten en postzegels wie heeft er interesse. Alleen de zilveren munten zijn ongeveer 300 euro waard.
Jo Huibers
Reacties: 4
Lees meer of reageer

02-07-14
Samen dagje uit
Over 3 weken vakantie, maar nog geen plannen, wie heeft er zin om mee te gaan, dagje er op uit, strand, andere stad...pretpark..gewoon gezellig samen :)
D. Jaarsma
Reacties: 0
Lees meer of reageer

02-07-14
Acteur (+- 65) gezocht!
Theatergedoe speelt: 'Deurwaarders komen niet op de pont' Een familiedrama, gelardeerd met de nodige portie humor. Ik ben op zoek naar een mannelijke acteur die er uit ziet als 65/70 jaar. Acteerervaring en tekstvast zijn is een must! In sept. starten we met de repetities op de vrijdagavonden (1xp.w. in A'dam). Voorstellingen van 11 t/m 14 dec. in een theater in de Westergasfabriek Amsterdam. Het is een (helaas) onbetaalde functie. Nadere info volgt bij interesse.


Wendy de Veer
Reacties: 0
Lees meer of reageer

27-06-14
DVD van elvis
Wie o wie kan mij helpen aan een dvd van Elvis
Het is een live optreden met de lachversie van Elvis op 26 augustus 1969 in Las Vegas.
Hij is ooit uitgezonden door de BRT, ik dacht in 1984 of 1985.
Zelf gehad maar heels afgeveegd.
Ik zou hier enorm blij mee zijn
bvd

Ria van Alphen
Reacties: 10
Lees meer of reageer

27-06-14
Toneel
Hallo
ik zoek naar wat toneelstukken, het liefste wat komische voor onze toneelclub die meestal speelt voor bejaarden en gehandicapten.
De spelers zijn allemaal tussen de 60 en 80 jaar.
Ik zou heel blij zijn voor mijn cluppie als iemand ons aan een mooi stuk (of stukken) kan helpen
b.v.d.

Ria van Alphen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

19-06-14
Prins Oldebroek Kampen
Genealogie Prins met o.a. Hendrik Evertsen Prins en Aaalt Tijmens Prins uit Oldebroek en Kampen. Meer dan 500 pagina's stamboom Prins. Veel extra informatie en foto's. Zie www.prinsoldebroekkampen.comuf.com. Aanvullingen meer dan welkom!
Prins Oldebroek Kampen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-06-14
Grammofoon
In de dertiger jaren van de vorige eeuw verkocht de Bijenkort o.m. kleine grammofoonplaatjes 78t/m. Het formaat was ongeveer gelijk aan de latere 45t/m platen. Is er iemand die die plaatjes (voornamelijk kinderversjes) kwijt wil?
De mijne zijn allemaal gebroken bij een verhuizing. Ik ben zelf van 1934.
Gerardus den Dekker
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-05-14
Internaten nederlande
Vele verhalen van toen, van welke internaat dan ook in nederland zijn ook te vinden op internaten nederlande

Word ook lid van deze facebook site, post je verhaal en vind zo weer de mensen terug van toen.


Adwin Mathon
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-05-14
Treinramp
Ik ben op zoek naar dhr P. de Jong. Zijn broer Matthias/Mattheus de Jong is omgekomen bij dit treinongeluk op 4 mei 1976.
Ik ben met een boek bezig over dit ongeluk, zelf was ik een van de zwaar gewonden.

Julia Mak
Reacties: 0
Lees meer of reageer

15-05-14
Vervoer
Wie kan mij helpen met vervoer? Ik heb een fysieke beperking en daardoor is openbaar vervoer naar Venlo en Kelpen Oler voor mij praktisch onmogelijk. Wie kan mij 1 keer in de maand vervoeren? Alvast bedankt
Roland Lahaye
Reacties: 2
Lees meer of reageer

14-05-14
Te koop schitterend poppenhuis
Wij bieden te koop aan ons poppenhuis, geheel ingericht en voorzien van verlichting, parket vloeren ingelegd in mozaïk-stijl. Afmeting: 110x70x30 cm. U kunt bieden vanaf 500 euro.


J.G. Damen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

09-05-14
Duikspullen
trimvest met ingebouwde loodgordels.
dieptemeter
mes.
pak met jasje.
luchtfles.
flippers.
Agnes Vranken
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-05-14
Siem van der Steen- Roermond
Joke van Kempen-Kaanders (1934) is op zoek naar Siem van der Steen uit Roermond. Deze woonde in de jaren 60 en '70 in Roermond en deed in mode.
Op 17-05 bezoeken wij Roermond en we zouden het erg leuk vinden om bekenden van toen te ontmoeten.
Rene van Kempen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-04-14
Neut'n schaiten... Noten schiten
In de provincie Groningen wordt in de week rond Pasen het spel “Neut’n schaiten”of noten schieten gespeeld.

Ook in het zorgcentrum waar ik vrijwilliger ben wordt het gespeeld.

Via Google kom ik spelregels ervan wel tegen en allerlei info.

Maar ik kan nergens iets vinden over de voorgeschiedenis en achtergrond.

Waarom wordt dit spel altijd rond Pasen gespeeld, heeft dat een bepaalde betekenis, staat dit spel ergens symbool voor?

Vanmiddag kwam het ter sprake, maar de mensen met wie ik aan tafel zat konden me niets daarover zeggen.

Daarom leg ik u deze vragen voor.
Janny Minnema
Reacties: 1
Lees meer of reageer

14-04-14
Paddington beertjes
Geachte Dame of Heer,

Om te borduren, ben ik op zoek naar een compleet borduurset van het alfabet Paddington beertjes.

Wie heeft dat te koop?

Met een vriendelijk groet,
Gerard Bon
Reacties: 0
Lees meer of reageer

06-04-14
trekker foto kaarten
Ik heel veel trekkerkaarten zowel oude al nieuwe kaarten we verkopen ze voor een project in Roemenië.


Johan Flikweert
Reacties: 0
Lees meer of reageer

21-03-14
Scouting / Padvinderij
Voor de collectie van het Scouting-Archief Tilburg zoek ik allerlei items die met Scouting / Padvinderij te maken hebben. Uw herinneringen onderbrengen in een echt archief? Neem dan contact met mij op!


Peter Struijs
Reacties: 6
Lees meer of reageer

14-03-14
Winterboek
Ik ben al jaren op zoek naar enkele oude winterboeken van Margriet. Het gaat om de boeken tussen 1939 en 1950.
Wie heeft er toevallig en wil ze aan mij verkopen?
Bernadette de Bruyn
Reacties: 2
Lees meer of reageer

10-03-14
Toverlantaarn
Goedendag,
Ik ben verzamelaar en restaurateur van toverlantaarns en ben nog op zoek naar lantaarns rond 1900. Tevens ben ik op zoek naar de flipposcoop van Flipje uit Tiel (jaren '50 vorige eeuw). Wie heeft een dergelijke nog in zijn bezit (de flipposcoop is destijds in twee kleuren rood en blauw gemaakt) en wil het eventueel voor een redelijke prijs verkopen?
GroetPol van den Heuvel
Reacties: 3
Lees meer of reageer

05-03-14
Gedichtenbundel
Ik ben op zoek naar een bundel gedichten (50 stuks) door dwangarbeiders geschreven tijdens transport en/of verblijf in Duitsland WO2. Uitgegeven na opheffing van de Vereniging Dwangarbeiders Nederland. Mijn exemplaar heb ik uitgeleend en weet niet meer aan wie.
Marinus-Anne Zuijdweg
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-03-14
Chalet te huur in Goedereede
Wij bieden hier ons chalet te huur aan.
Het ligt op een rustig park in Goedereede. Geschikt voor 4 personen en maximaal 2 honden. Het chalet "Le Bonheur" is van alle gemakken voorzien, zoals complete keuken, woonkamer, eethoek, badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Er zijn 2 slaapkamers. Serre grenzend aan de woonkamer. Voldoende tuinmeubilair. Eigen parkeerplaats naast de deur. Schuurtje met 2 fietsen. Dorp Goedereede op loopafstand. Internet aanwezig. Er is ook centrale verwarming.
Eindschoonmaak wordt voor u gedaan. Te huur per week het hele jaar door € 450,-.Alice van 't Hof
Reacties: 0
Lees meer of reageer

03-03-14
Mode-ontwerper Rel Kooimans
Dag Allemaal.
Ik ben op zoek naar personen die Rel of Ral Kooijmans gekend hebben. Hij was een modeontwerper in de jaren 60/70. Woonde in Amsterdam. Was van Indonesische afkomst en zeer extravagant, zo ook zijn ontwerpen. Wie heeft hem ook gekend?
Janneke Kuik
Reacties: 0
Lees meer of reageer

03-03-14
Oosterse spullen
Hallo.
Heeft u misschien spullen uit de Oost, die u kwijt wilt, waar u misschien op uitgekeken bent, of de herinnering toch niet goed meer voelt, ik wil ze evt van u overnemen tegen een redelijke prijs.
Groet,
Paul Reijnen
Reacties: 1
Lees meer of reageer

26-02-14
Gevr benzinepomp items
Ik zoek oude benzinepompen.
Reclameborden van oliemerken en benzinepomp Globe. De bollen voor bovenop BP Caltex Esso Chevron Etch. Mvg


Dennis Kampen
Reacties: 2
Lees meer of reageer

24-02-14
Bergseliedjes
Ik ben op zoek naar oude liedjes van het bergse Cab Town Three.

A3 Snepvangers
Reacties: 2
Lees meer of reageer

24-02-14
Tafelvlaggetjes
Ik spaar tafelvlaggetjes.
Degene die er heeft en kan missen graag reactie. Ik ben er blij mee.
Frans De Witte
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-02-14
Kinderliedjes
Ik ben op zoek naar kinderliedjes over dieren in de dierentuin, deze werden gezongen door een kinderkoor, mijn moeder zong ze voor mij veertig jaar geleden. Een stukje tekst kan ik mij herrineren en gaat als volgt:

er woonde in de dierentuin een bizon, een bizon 2X, zonder vacht.
Arme, arme bizon waar is je mooie vacht zo bruin als een kastanje.

E deze ook:

Zeg heb je het al gezien 2X , een zeeleeuw als keeper in het waterpolo team.

Heel erg bedankt voor uw reactie.

groetjes
Marga vd Velde
Reacties: 1
Lees meer of reageer

06-02-14
Bijzondere mensen gezocht
Hallo beste mensen,
In het kader van mijn persoonlijk kunstproject - “De mens en zijn unieke leefomgeving” – ben ik op zoek naar mensen die zich graag eens willen laten fotograferen (dwz mensen met een voorliefde voor dieren... of die gepassioneerd actief bezig zijn mét een bepaalde hobby of beroep...).

Praktisch kom ik bij jullie ter plaatse. Ik heb enkel jullie enthousiasme nodig.
Uiteraard krijgt elke persoon een duplicaat van alle foto’s in uitstekende kwaliteit.
Met vriendelijke groeten,

Mijn beginnend werk kan u bekijken op www.cubestellingstories.com
Tot binnenkort?

Jurgen vanhoof
Reacties: 1
Lees meer of reageer

05-02-14
Borduurpatroon
Ik zoek het telpatroontje van
Het dwergenpaartje Piggelmee met de Keulsepot
T. van der Sloot
Reacties: 0
Lees meer of reageer

31-01-14
Gezelschap
Weduwe van 80 jaar zoekt een vriend of vriendin om samen eens te praten, samen te eten, of gezellig een kopje koffie te drinken enz. In de omgeving Havelterberg.
Marije Kolk
Reacties: 0
Lees meer of reageer

20-01-14
Tekst 50 jaar getrouwd
Een lied wat mijn vader vroeger zong, waar ik nu alleen nog flarden van ken:

50 jaren waren ze getrouwd.
Ome de koe het had hem nooit beouwd. Met schele Mien al uit de haringsteeg. Reuze benauwd maar toch een helleveeg.

Mijn vader ging steeds sneller zingen omdat het eigelijk niet geschikt was voor kinderoortjes, daarom was het altijd spannend.
Thea Borst
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-01-14
Autofolders en autoboeken
Beste mensen,

Ik ben een enthousiaste verzamelaar van oude autofolders. U weet wel, die boekjes die je kan krijgen bij een garage of autoshowroom.

Om mijn verzameling uit breiden ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen. Vooral oudere folders uit de jaren '50,'60 (of eerder) hebben mijn belangstelling.

Ik ben geïnteresseerd in een enkel exemplaar of complete verzameling. Geen handelaar maar liefhebber en ik kan ze komen ophalen.

Heeft u nog iets waar u eventueel afstand van wil doen? Hoor het graag van u!

groet,Bas Berck
Reacties: 1
Lees meer of reageer

03-01-14
Stoeltjes van Friso Kramer
Dag allemaal!

Ik verzamel stoelen van Friso Kramer, bv de Revolt of de Result. Veelal als keukenstoelen gebruikt. Mijn ouders gebruikte ze vroeger in hun cafe... zo mooi!

Mocht U iemand kennen die deze stoelen verkoopt, ik hoor het graag!

Ik gebruik de stoelen voor mij zelf, ben geen handelaar. Ik kan ze komen ophalen.


Robert Verstappen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

02-01-14
Naam van kinderlikeur
Vroeger kregen we op nieuwjaarsdag zo'n zoet en rood alcoholvrij drankje. Ik kom niet verder dan alcoholvrije likeur, maar volgens mij heette dat anders. Is er iemand die die naam weet?
Geesje Broer
Reacties: 2
Lees meer of reageer

02-01-14
Bidprentjes
Ik ben op zoek naar bidprentjes. Deze worden in een database gezet en opgeborgen in een archief. Mensen die bezig zijn met het uitzoeken van hun stamboom zijn vaak op zoek naar dergelijke gegevens en kunnen dan zoeken in ons databestand. Dus als u er toch niks mee doet, gooi ze dan s.v.p. niet weg!
Wil Martens
Reacties: 20
Lees meer of reageer

02-01-14
Gerda Jongerius Utrecht
Ik zoek: Gerda Jongerious geboortedatum ca 1948. Dollardtstraat Utrecht. Ouders drogisterij. Zat op de Gertrudisschool Amaliadwarsstraat Utrecht Lagere school.
Truus Suurenbroek
Reacties: 2
Lees meer of reageer

31-12-13
Binnenpotten
Ik ben opzoek naar stenen binnenpotten.Tegenwoordig worden er alleen kunststof binnenpotten gebruikt. Voor de galerij van onze serviceflat zoek ik stenen binnenpotten i.v.m. de brandveiligheid. Wij mogen wel plantjes in de kozijnen plaatsen maar alleen als deze gezet zijn in stenen binnenpotten i.p.v. kunststof. Dit op verzoek van de brandweer. Wie kan mij helpen aan een aantal van deze potten? Bij voorbaat mijn hartelijke dank.
Joop de Zoete
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-12-13
Uitzending naar Friesland
Begin van de oorlog ben ik naar pleegouders in Brantgum, Friesland, gegaan. De KINABU met kantoor aan de Molenwaterweg in Rotterdam regelde de reis. Ik kan mij niet meer herinneren hoe dat allemaal gegaan is. Zijn er leeftijdsgenoten (ik ben 82 jaar) die dit ook meegemaakt hebben?
Leo Oostrom
Reacties: 3
Lees meer of reageer

23-12-13
Oorlogspullen gezocht
Heeft u nog militaire spullen uit oorlogstijd? Zoals helmen, medailles, documenten, munitiekistjes, etc.
Ik neem deze gaarne van u over tegen een goede prijs.


A. van Hooft
Reacties: 6
Lees meer of reageer

23-12-13
Loop Paardje
Goedenavond allemaal

Ik zou graag voor onze kleinzoons een Houten Paardje maken. Iets in de vorm van die loopfietsjes, voor die kleintjes van goed een jaar tot en jaar of vier. Is er iemand van u die hiervan een tekening heeft liggen en die ik over zou kunnen nemen?
Kees van Ooijen
Reacties: 1
Lees meer of reageer

19-12-13
Naaimacnine hamdleiding
Ik ben op zoek naar een handleiding voor een naaimachine van het merk: Husqvarna. Type / model 530.
Jan Suurland
Reacties: 1
Lees meer of reageer

18-12-13
Koppelstones
Gratis op te halen; ze staan opgestapeld
ongeveer 35 m2. Rood genuanceerd.

Frans Vissers
Reacties: 0
Lees meer of reageer

08-12-13
Crosstrainer
Op te halen, crosstrainer, tegen een kleinigheid. Zelf schoonmaken en halen.
Ben Marcus
Reacties: 0
Lees meer of reageer

28-11-13
Zingen
Wij zoeken voor een middag in januari iemand die bijvoorbeeld 2x drie kwartier jaren 50 en 60 liedjes zingt en dat de mensen mee kunnen zingen. Wij zijn van ANBO in Wijk bij Duurstede.
Met dank.
Tim van Schalkwijk
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-11-13
Gezocht
Beste Lezers van mijn advertentie,

Ik ben opzoek naar 38 cocktail stoeltjes, ook wel een clubje genoemd. Deze stoelen komen uit de jaren 60. Retro stoeltjes! Ik zoek ze in alle kleuren, het liefst gaaf, maar het zijn oude stoeltjes, je kan er niet alles van verwachten. Hieronder een voorbeeld! Heeft u zulke stoeltjes staan ik kom ze graag ophalen! Ben ook bereid hiervoor te betalen

U kunt mij benaderen door hieronder te reageren.


Leonie Koopman
Reacties: 0
Lees meer of reageer

13-11-13
Historische Vrachtauto's
Goedenavond,
ik ben Kees van Ooijen. Ik kom misschien met een niet allerdaagse vraag. Ik zoek foto's van vrachtauto's die indertijd liepen bij de Firma Twentse Ijlgoederen Dienst Schiphol. Het was mijn eerste transportwerkgever. Ik was indertijd bijrijder bij de heer Hilbert Wever op de auto, maar wie had er in die tijd (begin 70-er jaren ) een fototoestel. Het liefst een afbeelding van de auto DAF no 724; kenteken BB-28-62, met een zware Pacton aanhager. Als er nu iemand is die meerdere foto's heeft, maar ze niet weg wil doen, mag die persoon hier komen met een kop koffie. Dan ga ik de foto's inscannen en krijgt die persoon de foto's terug.
Kees van Ooijen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

13-11-13
Challet voor natuurmensen
Wilt u er een paar dagen of weken er tussenuit? Wij bieden ons mooie challet aan in een rustig natuurpark bij Ermelo. Heerlijk wandelen en fietsen in een bosrijke omgeving en fluitende vogels om je heen.
R. Tersteege
Reacties: 2
Lees meer of reageer

04-11-13
Gezelschap
Weduwe van 70 jaar zoekt een vriend of vriendin om samen eens te wandelen, praten, samen te eten, of gezellig een kopje koffie te drinken enz. In de omgeving stad Utrecht.
Corrie van den Berg
Reacties: 2
Lees meer of reageer

01-11-13
Kleding maken
Ik zoek een kartonnen opvouwbaar werkblad om patronen op door te raderen
Ooit op een beurs gekocht per abuis door verhuizers weggegooid. Een kant bekleed met ruitjespapier. Wie maakt mij blij?
Anette van Lienden
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-10-13
Melodie van liedjes
Wie kan mijn helpen aan de melodie van de volgende liedjes:
"Geldersdreven" van J van Riemsdijk/ Mr. Rombach v. Riemsdijk
tweede versie "Gelderland" tekst en muziek van C.J.C. Geerlongs
Bob v.d. Brink
Reacties: 3
Lees meer of reageer

30-10-13
Gedachtenisplaatjes aangeboden
Gratis aangeboden aan verzamelaar:
gedachtenisplaatjes/bidprentjes van kortgeleden gestorven personen.
Bij verzenden portokosten vergoeden.
Ton Spring in 't Velt
Reacties: 4
Lees meer of reageer

29-10-13
winkelwagenmunten
Ik verzamel winkelwagenmunten wie kan mij helpen mij verzameling uit te breiden?
Bep de Haas
Reacties: 0
Lees meer of reageer

29-10-13
Gebruikte cd's gevraagd
Zoek gebruikte cd's voor kunstwerkje.
Inhoud cd's /dvd's onbelangrijk, worden verlijmd. In de regio Haarlem haal ik ze graag op. Heb er ongeveer 500 nodig.


Hendrik Verwoert
Reacties: 1
Lees meer of reageer

23-10-13
Eetgezelschap gezocht
Onder het motto: samen eten is leuker dan alleen, zoek ik eetgezelschap. Ik wil proberen hoe het is om samen te eten via een Skype-internetverbinding. Dus ieder thuis in de vertrouwde omgeving eten met de laptop, ipad op tafel als tafelgenoot. Lijkt u dat wat, stuur me dan een mail, dan kunnen we wat afspreken.
Tot horens,
Teun Bramers
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-10-13
Liedje
Ik zoek ook al heel lang naar het liedje
"Mijn Holland, klein maar dierbaar"
waar Vera een tijdje geleden naar zocht.
Hoorde dat als 11-jarige jongen in Juni 1940 zingen door een marcherende afdeling van de Opbouwdienst (niet arbeidsdienst!!);
Die eerste regel kan ik niet vergeten.
Jan Meijnhardt
Reacties: 2
Lees meer of reageer

13-10-13
E-reader
Weet iemand wat ik nu moet doen? Als mijn e-reader op 'altijd aan' zet en jij toch na 3 minuten uit gaat.
Nel Slooten
Reacties: 2
Lees meer of reageer

07-10-13
Muis van zakdoek
Mijn moeder maakte vroeger voor mij een muisje van een zakdoek. Weet iemand hoe dat werd gedaan?
Lily van der Linden
Reacties: 1
Lees meer of reageer

04-10-13
Sierlint
Voor het creatieve uur bij mij op school ben ik, onderwijzeres Anneke, op zoek naar gratis stoffen of satijnen sierlint van minimaal 1cm breed of meer en het liefst in flinke lengtes (het hoeft geen mooi motief te zijn).
Bij voorbaat vriendelijk dank
Anneke Zwart
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-09-13
3D kaarten zelf gemaakt
Ik maak 3 D kaarten o.a. voor de Kerst,
gefeliciteerd, beterschap en zonder tekst. Alle kaarten zijn bij 10 of meer €0,65 per stuk. Bij afname van minder kaarten zijn ze €0,80 per stuk. U kunt ze bij mij thuis uitzoeken. Moeten ze verzonden worden dan komen er nog portokosten bij. Heeft u belangstelling neem dan contact op.

Evert Jan Bruinekool
Reacties: 0
Lees meer of reageer

16-09-13
Historisch beeldmateriaal
De Twentse Filmbank (http://twentsefilmbank.nl/)
is voortdurend op zoek naar levend historisch beeldmateriaal (videobanden, smalfilm, digitale opnamen), al dan niet in bruikleen, met de bedoeling dit geschikt te maken voor vertoning via de site. Wij digitaliseren het en u krijgt uw origineel plus een digitale kopie van ons terug.


Chris van Oosterwijk
Reacties: 1
Lees meer of reageer

10-09-13
De Efteling
Ik zoek voor een verstandelijk-gehandicapte vriendin, die begeleid zelfstandig gaat wonen, spullen m.b.t. de Efteling, voor haar eerste woning. Misschien een tafel of stoel die iets te maken heeft met de Efteling.Of iets anders? Bij voorbaat hartelijk dank.
Namens haar, bij voorbaat dank.
Marianne Oldenburg
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-09-13
Postzegels
Ik bezit een aantal insteekboeken en albums met postzegels die ik wel kwijt wil. Geen topcollectie. Meeste zegels zijn gestempeld. Wie wil er een paar euro's voor geven, als u redelijk bent dan worden wij het wel eens.
Bob v.d.Brink
Reacties: 3
Lees meer of reageer

10-09-13
Accordeonisten gevraagd
Voor ons smartlappen- en levensliederenkoor zoeken wij
2 accordeonisten uit omgeving van Oss. Onze huidige accordeonist stopt ermee vanwege drukke bezigheden. Wij repeteren 1 keer per 3 weken op een woensdagavond.


Dorie van Berkel
Reacties: 2
Lees meer of reageer

25-08-13
Waar is het gebleven, het jonge leven...
Bij mijn ouders van 86 en 87 word ik de laatste tijd regelmatig geconfronteerd met een liedtekst die zij te pas en te onpas oplepelen. Maar ik heb geen flauw idee wat de herkomst hiervan is. En zijzelf ook niet meer. Kan iemand mij aan die informatie helpen? De regels luiden als volgt
"Waar is het gebleven, het jonge leven...het is vergaan als een Spaanse vluchteling"...

Gaat er bij iemand een belletje rinkelen bij het horen van deze regels? Dan hoor ik het graag!
Bert Tuk
Reacties: 3
Lees meer of reageer

22-08-13
Oud jachtgeweer
ik ben op zoek naar en oud jachtgeweer, liefst defect, voor amateur- toneelgroep.
Wie oh wie heeft er ergens een liggen voor oud vuil en wil hem wel kwijt.
Bob v.d.Brink
Reacties: 0
Lees meer of reageer

21-08-13
dalurenkaart NS
Wordt het FYRA debacle van de NS betaald via de dalurenkaart voor bejaarden?

Vanmorgen viel daar een mailtje van de NS in mijn mailbox.
De NS stuurde dit mailtje als aankondiging van het feit dat het zgn. Daluren abonnement per 1 oktober a.s. vernieuwd moest worden.
Dat zou automatisch gaan. Het geld zou een dezer dagen dan van mijn rekening worden afgeschreven. Tot zover keurig.

Het is natuurlijk prettig dat de NS de wat oudere medemens behulpzaam is en hen er bijtijds aan herinnert dat het weer tijd is voor de jaarlijkse bijdrage. Ik neem aan dat dit een stukje services is welke is ingegeven door het feit dat oudere nu eenmaal wat vergeetachtiger zijn dan de jongere exemplaren van de reizigers per spoor. Wat te betreuren valt is dat de NS er kennelijk van uit gaat dat een hogere leeftijd gelijk staat aan een toenemende seniliteit!

In de aankondiging voor de verlenging wordt, tussen de regels door, in een adem even gemeld dat het basis bedrag van een Dalurenkaart wordt verhoogd van €25,= per jaar naar €50,= per jaar.
Geen verdere uitleg, geen verdere keuze mogelijkheid , geen uitbreiding van het pakket. Niets van dit alles, gewoon een tariefsverhoging van maar liefst 100%.
Ik heb de mail verschillende keren gelezen, ik dacht werkelijk dat ik mij vergiste!
Na van de eerste verbazing bekomen te zijn gaan je de, haren (althans de paar die ik nog heb!) overeind staan. Dit kan toch niet!

Een bedrijf dat op geen enkele dag in het jaar voor 100% dat levert wat ze wettelijk verplicht zijn, zal nu dit falend product ook nog eens verhogen met 100%. Elk, weldenkend, mens denk dan dit kan niet. Dat die weldenkende mensen niet behoren tot de top van de NS is inmiddels wel duidelijk. De kosten vliegen de pan uit, de politiek heeft er een dagtaak aan om te controleren en te corrigeren en niemand, maar dan ook werkelijk niemand, lijkt bij machten te zijn dit falend beheer een halt toe te roepen. Waarom wordt er nu een prijsverhoging door gevoerd? Gaat het om de financiering van de bonussen van het volstrekt disfunctionerende management? Gaat het om de financiering van achterstallig onderhoud aan het spoor? Wat rechtvaardigt nu deze snelle prijsverhoging?

AAAAAaaaah, dat is dus het sleutel woord ‘snelle’ .
De miskleun van de eeuw, de treintjes die als een kaartenhuis in elkaar donderen als je ermee rijd, de aankoop van die speelgoed treintjes met de naam FYRA. Die aankoop denken ze natuurlijk te betalen door de prijsverhoging van de ‘dalurenkaart’

Ach, dat merken die seniele oudjes toch niet, zal de gedachte erachter wel geweest zijn !!

Rob Barlage
Reacties: 1
Lees meer of reageer

07-08-13
Margriet winterboek
Misschien kunt u mij helpen. Ik zoek namelijk het winterboek van de Margriet, waar gedichtjes in staan van tante Truusje trippelstijn en klein Kareltje knikker.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Vriendelijke groeten,
Ans Terpstra
Reacties: 8
Lees meer of reageer

05-08-13
Hij spaart touwtjes en lucifers
Wie kent de uitdrukking: "hij spaart touwtjes en lucifers"?! Er schijnt mee bedoeld te worden dat je zuinig bent en daardoor rijk.
Is het een regionaal gebruikt gezegde?

E Roggeveen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-07-13
Boeken
Wie heeft er belangstelling voor een serie van zeven boeken "De geschiedenis van de tweede wereld oorlog" ze zijn wel oud maar wel compleet en gratis op te halen.

Sonja Labee
Reacties: 1
Lees meer of reageer

27-07-13
Originele beroeps houtdraaibank
Originele beroeps houtdraaibank,
Extra zware uitvoering,
1 meter tussen de centers.
Plus veel beitels.
Bod gevraagd.

Martien van Dooren
Reacties: 1
Lees meer of reageer

27-07-13
Houten stuurwiel
Bod gevraagd;
Origineel houten stuurwiel van een binnenvaart schip.
In prima staat. Doorsnede. 1,5 meter.
Martien van Dooren
Reacties: 0
Lees meer of reageer

15-07-13
Buurtwinkeltjes
“Koopt in den vreemde niet wat eigen dorp u biedt” was de slogan vroeger in Tuindorp Vreewijk (Rotterdam-zuid).

De vrijwilligers van de museumwoning van Tuindorp Vreewijk bereiden een tentoonstelling voor over de buurtwinkeltjes van deze wijk waar onze (groot-)ouders vroeger hun boodschappen deden. Mocht u foto’s hebben van deze winkeltjes en deze in bruikleen willen geven, neem dan a.u.b. contact op met de Museumwoning Lede 40 3075 HK Rotterdam email: Lede40@live.nl. Bellen kan ook 0637262696.


Jan Haak
Reacties: 0
Lees meer of reageer

27-06-13
Wegenbouw
Ik ben op zoek naar oude foto's en eventueel film over oude wegenbouw. Bedrijven en machines, dus alles wat hier mee te maken heeft (bulldozers, draglins, etc). Ook literatuur, bedrijfsinformatie, personeelsblaadjes, enz.
E.A.M. Theeuwen
Reacties: 6
Lees meer of reageer

20-06-13
Test met beeldbellen voor ouderen
Wij zoeken ouderen die mee willen doen aan een onderzoek van 6 weken rondom communicatie op afstand met familie en onze "YoooM familieconnector" willen testen.

We zoeken:
- ouderen van 55+ die een familielid (bv kleinkind) of goede vriend hebben die zo ver weg woont dat er minder vaak ontmoetingen zijn dan je zou willen.
- ouderen die openstaan om nieuwe technologie te gebruiken, namelijk een iPad, en zelf reeds beschikking hebben over draadloos internet (wifi).

De deelnemers krijgen
- Beide deelnemers (oudere én familielid) krijgen 6 weken een "YoooM" in bruikleen om de test mee te doen. Zie YouTube voor meer info over de YoooM.
- Indien de deelnemers zelf geen iPad in bezit hebben, kunnen wij iPads in bruikleen geven.

De test behelst:
- de eerste 3 weken minimaal 3 x per week met elkaar "YoooMen". Vaker mag natuurlijk ook.
- de laatste 3 weken naar eigen behoefte
- het bijhouden van een logboek voor elk contact
- het wekelijks invullen van korte (ongeveer 5 minuten) vragenlijsten

Als je geïnteresseerd bent, of iemand kent voor wie dit mogelijk wat is, neem even contact op of stuur het door.


Raoul Yooom
Reacties: 0
Lees meer of reageer

12-06-13
Wat is dit?
Een collega van mij heeft dit ding gekocht op de markt. Ze vond het leuk voor de bejaarden in het huis waar ik werk. Herinneringen ophalen aan de oude tijd met ouwe spulletjes. Maar niemand weet wat het is. Ik vraag me dan ook af of hier iemand is die mij kan vertellen wat voor ding dit is. Het is van ijzer en ziet er uit als een grote boenborstel.


Jolanda Groeneveld
Reacties: 2
Lees meer of reageer

10-06-13
Wandelen
We hebben afgelopen donderdag een heerlijke dag gehad met veel zonneschijn.
Donderdag 13 jun starten we weer bij Vork en Mes om 10.15 uur. Veel wandelplezier en hopelijk weer zonneschijn.
Diane van den Ban
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-06-13
78 Toeren platen
Ik verzamel 78 t.platen met draaiorgelmuziek.
Komt u b/v. bij het opruimen van uw zolder
wellicht iets tegen en weet niet wat u er mee moet, ik houd mij aanbevolen.

Wim Smits
Reacties: 1
Lees meer of reageer

07-06-13
Filmpjes vertraagd afspelen
Ik vroeg me af of er ook filmpjes van vroeger zijn die wat vertraagd worden afgepeeld, zodat dementerende ze ook kunnen bekijken.

Bij omroep Zeeland heb je het programma terug kieke en daar worden verschillende oude filmpjes van
amateurfilmers getoond.

Mevrouw De Rooij
Reacties: 2
Lees meer of reageer

30-05-13
wandelen
Wij hebben met 9 personen weer heerlijk
gewandeld in het Haarlemmermeerse Bos
Volgende week op 6 Juni om 10.15 starten we weer bij Vork en Mes.Tot dan.
Miep Muis
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-05-13
DJ
Hallo,
zijn er mensen die dj weten voor het muziek te draaien op feestjes.
Ik heb ook knuffels te koop voor de rommelmarkten.
Hennie Wissink
Reacties: 1
Lees meer of reageer

26-05-13
Niet reanimeren
Aan alle mensen met dezelfde visie.

Een tijdje geleden heb ik in de krant gelezen dat het Albert Schweizer Ziekenhuis in Dordrecht de patiënten die NIET gereanimeerd wilden worden een rood armbandje omdeed. Toen kreeg ik de gedachte dat zou voor particulieren ook mogelijk moeten zijn. Ben op zoek gegaan naar mogelijkheden. Er is alleen een penning te koop voor € 45,00 waaraan "men" kan zien dat de persoon niet gereanimeerd wil worden. NU vond ik op marktplaats een advertentie waarin rode armbandjes worden aangeboden met inscriptie: heb er 2 besteld en: Perfect! Dus voor diegene die dit ook wil: kijk op marktplaats en bestel die bandjes, ze kostten ons € 5,00 incl. de verzendkosten.
H.F. Landkroon
Reacties: 1
Lees meer of reageer

24-05-13
Kees Schilperoort
Ik ben op zoek naar het verhaal
"5 december" van Kees Schilperoort.
Staat in een verhalenbundel, maar WELKE?
Wie kan me helpen ?
Tineke Kanen
Reacties: 3
Lees meer of reageer

22-05-13
Het bedelend paartje
Een liedje gevraag met de tekst:

Neem nooit een wasvrouw die is veel te dom.

Nu zie ik de tekst bij voordrachten staan. Inez heeft het er op gezet. Weet zij of iemand anders de melodie misschien?
Nanneke Kuijpers
Reacties: 1
Lees meer of reageer

17-05-13
Wandelgroep
Wandelaars, het is nog steeds te kil voor de Toolenburgerplas. Donderdag 23 mei zoeken we weer de bescherming van het bos. We starten om 10.15 uur bij vork en mes.
Jos M.
Reacties: 0
Lees meer of reageer

16-05-13
The sunshine of your smile
Beste mensen, ik zou graag de tekst hebben van het liedje: "wat zitten weer gezellig bij elkaar" en de hollandse tekst van "the sunshine of your smile" en van de hieronder genoemde accordeon liedjes
dank u.

Three Jacksons - Kiss me sweet, Silver dollar, Sam's song, Wilhelmina, the sunshine of your smile, Wat zitten we weer gezellig bij elkaar
Ruud Tersteege
Reacties: 1
Lees meer of reageer

15-05-13
Medley 1962no2
Beste mensen, ik zoek deze tekst
deze melodie wordt gespeeld door de Three
Jacksons accordeon in een medley 1962no2
Ik dank u.
gr


texssong breng een beetje zonneschijn van annie de .reuver.
Ruud Tersteege
Reacties: 2
Lees meer of reageer

15-05-13
gezocht Revolt stoelen Friso Kramer
Beste,
Sinds 20 jaar ben ik een fervent verzamelaar van de prachtige Revolt stoelen van Friso Kramer.
Ik heb er inmiddels 25 in allerlei verschillende kleuren. (vroege uitgave)
Graag verneem ik of u ze op 'zolder' en evt in de aanbieding heeft?
Vriendelijke groet,
Walter de Graaij
Reacties: 4
Lees meer of reageer

15-05-13
DVD(films)
Mijn man is overleden, zijn hobby was films
op DVD te zetten. Ik heb er heel veel van drama, oorlog, romantiek enz.Ik vind het jammer om alles weg te gooien. Hij heeft er zoveel werk aan gehad. De films mogen gratis opgehaald worden voor kerk,rommelmarkten of andere bestemmingen.M.v.g.
Rijkje Rijksen van Gestel
Reacties: 2
Lees meer of reageer

13-05-13
Plastic singeltje van de melkbrigadiertjes jaren 60
Ik zoek een plastic singeltje van de melkbrigadiertjes uit de jaren 60. Op de ene kant was een liedje gezongen door de brigadierjes en op de andere was een soort van toneelstukje/hoorspel over twee mannen die de melkfabriek 's avonds in wilden maar betrapt werden door de nachtbraker/waker. Ik hoef niet het plaatje maar misschien kan het op een dvd of zoiets gezet worden. Ik hoop zo dat er iemand is die dit heeft en mij wil helpen! Alvast dank u wel.

Tine Beunder
Reacties: 1
Lees meer of reageer

13-05-13
Kalender
Ik ben in het bezit van een aantal kalanders met diverse afbeeldingen.
Het zijn kalender van ca 1950 tot ca 1970.

A. Kanters
Reacties: 2
Lees meer of reageer

11-05-13
tv
Te koop tegen e.a.b een breedbeeld philips TV 55cm.
J muis
Reacties: 0
Lees meer of reageer

11-05-13
reservewiel
Bij mijn Kia Picanto uit 2010 zit geen reservewiel, krik en moersleutel. Wie kan mij helpen.
J muis
Reacties: 2
Lees meer of reageer

06-05-13
koersbal
De ANBO afdeling Hoofddorp.
Door te weinig belangstelling i.v.m vakanties e.d. zal er in de maanden juni, juli en augustus geen koersbal zijn.
Bij voldoende belangstelling starten we weer op woensdag 4 sept.
J Muis
Reacties: 0
Lees meer of reageer

22-04-13
Autoonderdeel
Nieuw reservewiel en velg voor Opel Corsa, merk sp-sport 01 Dunlop 8565r15=88t prijs n.o.h t.


J.W. van Boxtel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-04-13
Beloken Pasen
Beste mensen,
Ik wil graag weten, waar BELOKEN PASEN vandaan komt. Het is de Zondag na het Paasfeest.
Groetjes,

George T. Rullmann Schmidt
Reacties: 2
Lees meer of reageer

17-04-13
In mijn Sas
Beste mensen,
Waar komt de uitspraak: IK BEN IN MIJN SAS vandaan? Ik weet, dat SAS sluis betekent, maar kom daarmee niet verder.
Ik heb een etymologisch woordenboek, maar ook dat stelt mij niet tevreden.
Groetjes,


George T. Rullmann Schmidt
Reacties: 2
Lees meer of reageer

15-04-13
Elsje van de Bezembinder
Ik ben op zoek naar het verhaal van Elsje van de Bezembinder voor mijn moeder. Kan iemand mij eraan helpen?
Karin Dijkstra
Reacties: 1
Lees meer of reageer

11-04-13
Gratis biografie!
Hallo, wilt u misschien een biografie cadeau? Download dan de biografie Het Grondsop voor de Goddelozen op http://www.jpvanpraag.nl gratis.
De biografie van 567 pagina's behandelt leven en werk van J.P. van Praag, de humanist. Maar nu komt het! Van Praag zette zich in voor de gelijkberechtiging van buitenkerkelijken. Nu zult u zeggen, wat is daar zo bijzonder aan? Alles! Dat humanisten zich inspannen voor de emancipatie van bepaalde groepen komt helemaal nooit voor. Ook de vraag wat te denken van de humanistische geheimtaal rechtvaardigt een biografie. De lezer zal zich aan het eind van de biografie verheugen over de geboden inzichten en begrijpen dat er in het Humanistisch Verbond decennialang volkomen onbegrip heerste over levensbeschouwelijke kwesties als homoseksualiteit (dat niet "normaal" zou zijn). Tevens krijgt de lezer enig inzicht in de geschiedenis van de buitenkerkelijken in de 20e eeuw en een visie op Van Praag, de gedreven en getergde leider van de humanisten.S. Wieling
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-03-13
Sigarenbandjes
Ik zoek sigarenbandjes uit vroeger tijd.
Graag bandjes (niet series) vanaf 1880 tot 1965.
Ook sigarenkistetiketten en zijdjes.
Porto vergoed ik.
Herman Jansen
Reacties: 3
Lees meer of reageer

30-03-13
Matel
Wie heeft er informatie over de kunstenaar''Matel'', waarschijnlijk geboren 1912 in Duitsland.
Ben Marcus
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-03-13
Genealogie boek
Graag wil ik "Ommelander Geslachten" kopen. Het betreft een boek over families uit de provincie Groningen, oorspronkelijk.
Tineke Oldhoff
Reacties: 1
Lees meer of reageer

21-03-13
Wolgeit

Ik heb een hobby: haken en breien en ik bied ook mijn creaties en patronen aan. Ook heb ik een paar boekjes geschreven. Bekijk mijn website www.dewolgeit.nl
Petra
Reacties: 0
Lees meer of reageer

14-03-13
Keyboard muziek met nummers
Hallo,
Ik zoek een boekje, dat gaat over keyboard (piano) spelen met cijfers
in plaats van met noten.
Bij voorbaat mijn dank,

B van As
Reacties: 0
Lees meer of reageer

13-03-13
Reünistenoproep Oosterschool Bellingwolde
De reüniecommissie van de Oosterschool in Bellingwolde zoekt door heel Nederland oud-leerlingen, -leerkrachten voor de reünie op 28 september 2013.
Voor meer info en aanmelding zie
www.oosterschool.nl
Jan Albert Groen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

13-03-13
Film Drentse Bejaardendag Schoonoord 1971
Wij zoeken de smalfilm 9,5 mm van de Drentse Bejaardendag van 1971 in Schoonoord, welke ruim 35 jaar geleden na een vertoning door derden niet is terug gebracht. De film werd vervaardigd door de Filmgroep E 9,5 uit Emmen.
Teun van Nee
Reacties: 1
Lees meer of reageer

13-03-13
Boekjes
Ik zoek 2 boekjes van de serie: liedjes uit vroegere tijden, "liedjes die je nooit vergeet.
Het zijn teksen van o.a. Bandy, Derby, Davids e.a. Het is een serie van 2 boekjes.
Uitgever is Vesta uit Winschoten.
Piet Teerds
Reacties: 0
Lees meer of reageer

09-03-13
Band voor senioren
De Free Artists Band bestaat uit muzikanten met meer dan 25 jaar ervaring.
Meer dan 1000 feesten hebben wij muzikaal mogen verzorgen.
De Free Artists Band is geen popband met oorverdovende muziek. Integendeel, wij letten erop dat er, zeker in het begin van de avond even bijgepraat kan worden. Harder kan altijd maar dat bepaalt u zelf!
Wij spelen alle dansstijlen, van quickstep tot engelse wals, reggae, latin, jazzy jives, rock and roll, musette, disco, country, easy listening, ballads, etc.
Ons doel is: goede muziek voor u maken waar we samen plezier aan beleven!

Herman van Velzen
Reacties: 1
Lees meer of reageer

07-03-13
Solexartikelen gezocht
Sinds kort ben ik weer de trotse bezitter van een Solex.
Dat is natuurlijk een mooi bezit, maar ja ik wil ook graag de relevante artikelen verzamelen.
Hebt u dus nog advertenties of accessoires of boeken dan wil ik ze graag overnemen.

Jan van der Zalm
Reacties: 2
Lees meer of reageer

05-03-13
Oplaadpunten
Op www.laad.nl zijn alle oplaadpunten voor elektrische fietsen te vinden. Wellicht leuk om dit te vermelden op de website. Wouter Terpstra
Reacties: 1
Lees meer of reageer

25-02-13
Zigeuners
Goededag,
ik verzamel alles over zigeuners (Sinti-Roma), woomwagenbewooners.
Wie heeft er het tijdschrijft O drom, Het Wiel of andere bladen met betrekking tot zigeuners of woonwagenbewooners?
Ik zoek ook foto's en boeken en eventueel verhalen.
Wie kan me helpen?

Bijvoorbaat dank.Dicky Jouvenaar
Reacties: 7
Lees meer of reageer

24-02-13
Tv uitzendingen
Weet iemand of er nog oude tv beelden zijn van fanclub 1966 vara en moefgaga
1967 (Robbert Steijl) en of (Robbert Steyl)
Deze zanger was in de tv uitzendingen
en nederland muziekland 1983 (Rob Meier-zo gaat ons leven voorbij). Elke informatie is van harte welkom.

Rob Meijer
Reacties: 6
Lees meer of reageer

18-02-13
De Groene
Ik ben in het bezit van een herinneringsalbum van 1940/1945 van "De Groene".
Er zitten prachtige platen in.
Daarvoor zoek ik een koper.
Het is geschreven door L.J. Jordaan.

W.M. Gunst
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-02-13
PC Instructie videos
Als hobby heb ik een aantal eenvoudige instructie-videos voor beginnende computeraars gemaakt, te vinden in mijn Youtube kanaal.
Alle videos zijn hier ook als serie te vinden als de afspeellijst In dit kanaal genaamd: “Eenvoudige “Wat is” en “Hoe werkt” instructies
Ik ben op zoek naar gebruikers die mij informatie kunnen verschaffen over de bruikbaarheid, en suggesties voor verbetering of aanvullingen.

J L van Os
Reacties: 0
Lees meer of reageer

04-02-13
Bankbiljetten
Ik verzamel oude en vreemde bankbiljetten van de hele wereld.
Vaak liggen biljetten van vroegere vakanties zo maar ergens in een la.
U kan er mij heel blij mee maken en het hoeft zeker niet gratis.

Marc van Bogaert
Reacties: 2
Lees meer of reageer

03-02-13
Oude boeken
Van een oud tante hebben wij wat boeken gekregen. Wij willen deze graag verkopen.

Hierbij een opsomming:

Voor bruiloften en partijen
no 212; het paardje van bruinisse en thijs de bezembinder
no 158; het ideaal der vrouw, leve het vrouwenkiesrecht, het loterijbriefje
no 119; jeannetje lustig, twee zigeunerinne
no 75; mijn lieve krullebol, de taal der bloemen
no 68; op kronkelende wegend, jaloersch jaloersch
no 55; die mannen zijn zoo slecht, een nietje, de teleurgestelde verwachtin
no 49; het paartje van zwammerdam, koorzang op een groen bruiloft, feestgroet
no 12; de marketenster boonekamp, o die vrouwen, de twee bedrogen minnaars
no 7; het paartje van oostvoorne, man en vrouw of de huiselijke twist, een kranioge marketenster
no 3; aan het verkeerde adres, jantje kurketrekker de diplomaat
no 2; de oude vrijster, het bloemenmeisje uit hofwijck, meisjes van tyrol

no 90; trui en kee dialoogh voor 2 dames
no 38; professor mopper door d. junior
no 112; de prins in het land, kamerstukje door jan courage

holland zingt, de nieuwste film en radio schlagers, uitgave no 18
de nieuwste radio liederen; ik zoek een meisje, mijn visschersmeisje etc

no 14; mevrouw is uit door d. junior

H Janssen-Arts
Reacties: 0
Lees meer of reageer

02-02-13
Oude rollators welke niet meer in gebruik zijn.
Hallo beste mensen,

Mijn naam is Olof Geurts eigenaar van Scootmobiel-comfortabel.nl.

Wij zijn op zoek naar oude rollators welke niet meer gebruikt worden en in het stof staan.
Via diverse fora proberen wij zoveel mogelijk oude rollators te verzamelen zodat deze een tweede leven kunnen krijgen in landen waar mensen door ouderdom of ziekte deze hard nodig hebben maar er geen geld voor is.
Wij doen dit geheel kosteloos het is niet de bedoeling dat dit commercieel is.

Kunt u ons helpen hiermee vernemen wij graag een reactie van u.

Bedankt.

Olof Geurts (Scootmobiel-comfortabel.nl)
Reacties: 0
Lees meer of reageer

19-01-13
Benzinepompen opknappen
Ik knap oude benzinepompen op.
Merken als Tokheim, Wayne, Gilbarco. Heeft iemand iets staan? Ik hoor het graag.
Reactie graag met foto vd uw pomp. Tel 0229-501864.Dan Kampen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

18-01-13
Deksels
Ik heb een groot aantal koffie en theepot deksels uit opgraving verzameld, allemaal verschillende, wie heeft er
belangstelling voor? Mischien iets te
ruilen? Ik zoek wat visspullen.

Evert Prent
Reacties: 4
Lees meer of reageer

17-01-13
Klute
Ik zoek de film Klute met Donald Sutherland op dvd.
Wie heeft die voor mij te koop?

O Hornkamp
Reacties: 0
Lees meer of reageer

16-01-13
Jan de Wit
Hebben jullie deze al... oud versje waarschijnlijk begin 1900... Jan de Wit.
Zou graag willen weten van wie en waar dit oorspronkelijk vandaan komt.

Thea Kootstra
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-01-13
Boekenleggers
Hallo,

Bent u ook een verzamelaar van boekenleggers en wilt u wel boekenleggers ruilen, dan mag u contact met mij opnemen.
Ik heb namelijk veel dubbele exemplaren
te ruil.

Een verzamelgroet.Janny Hoeve - Smeding
Reacties: 7
Lees meer of reageer

02-01-13
m'n pa is m'n pa niet
Hallo,

Ik ben voor iemand op zoek naar een gedicht waar onderstaande in voorkomt:

"m'n pa is m'n pa niet en m'n moe m'n moe niet,
en ik wou dat ik dood ging, dan deed ik ze lekker verdriet"

Kan natuurlijk zijn dat het niet helemaal klopt maar zo ongeveer is het. Weet iemand waar ik de hele tekst kan vinden of wat de titel van het gedicht is of de schrijver?

Alvast bedankt voor de moeite!

B. Holthuijsen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

12-12-12
Douwe Egberts punten
Hallo allemaal,
Ik ben dringend op zoek naar Douwe Egberts koffie- en theepunten. Ik kom er nog 2500 te kort om mijn moeder een geweldige verrassing te bezorgen.
Heeft u er nog wat liggen dan zou u mij hier erg blij mee maken.
Groetjes

Leanne van Oort
Reacties: 3
Lees meer of reageer

27-11-12
Blasiusstraat 1940/1945
Ben op zoek naar mensen die me verhalen kunnen vertellen over de Blasiusstraat Amsterdam in de oorlogstijd.

Mijn moeder en haar zusje en hun familie hebben op nummer 136 gewoond. In 1943 is hun moeder daar tijdens een razzia weggehaald met hun jongere broertje en zusje, de meisjes waren op weg naar school, maar hebben de hele procedure via de hoek van de straat gezien, buren hebben hen tegengehouden anders waren zij waarschijnlijk ook opgepakt. Elke informatie over die periode in de Blasiusstraat tijdens de oorlogsjaren is welkom.

Frieda Ter Horst
Reacties: 0
Lees meer of reageer

26-11-12
Catechismus
Ik zoek een Rooms-Katholiek catechismus uit de jaren 50, dus een oud catechismus. Wie kan me helpen?
Marijn van Os
Reacties: 3
Lees meer of reageer

25-11-12
Pietje Akkerboom
Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan vertellen wat er van Pietje Akkerboom is geworden. Hij zat in 1960/1961 in Ned. Nieuw Gunea en wel in Hollandia samen met Johan van Heusden ZVP, Peter Pasman schrijver, Jan de Jong kok. Peter Pasman, Jan Bennink en Johan van Heusden hebben nog altijd contact met elkaar.

Zij die ons verder kunnen helpen zouden we zeer erkentelijk zijn. Hoop iets te horen.

J. van Heusden
Reacties: 0
Lees meer of reageer

22-11-12
Tata Mirando
Goededag,
ik verzamel alles van Tata Mirando zowel van het oude orkest als alles van daarna wat ik wil vragen is zijn er misschien mensen die mij aan foto's, krantenknipsels, opnamens, 78 toerenplaten, lp's, singeltjes kunnen helpen?

Ik zoek ook een 25 cm plaat van Tata Mirando, verhalen of andere dingen van Tata Mirando. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Bijvoorbaat dank. Men kan me ook bellen op 0634013698.Dicky Jouvenaar
Reacties: 17
Lees meer of reageer

15-11-12
Hoesje van een single Red Skyscrapers
Ik zoek van de Rotterdamse groep de Red Skyscrapers (2 singles gemaakt) de hoes!Van de volgende single: summer kisses op Omega 35.398. Onkosten worden vanzefsprekend vergoed.
LPA Eijkemans
Reacties: 1
Lees meer of reageer

02-11-12
Gratis e-Boek 'De Zes Fasen van je Pensioen'
Hallo allemaal,

Eerder dit jaar heb ik een compact boekje geschreven over 'De Zes Fasen van je Pensioen'. Wellicht interessant voor jou of bekenden die het pensioen in zicht hebben óf inmiddels met pensioen zijn maar hiermee worstelen.

Het biedt inzicht in de valkuilen en kritische vragen voor succes! Het is gratis te downloaden via www.succesvolmetpensioen.nl, zonder verdere verplichtingen. Doe er je voordeel mee!

Paul uit Castricum zegt hierover: "Goed verhaal. Doet je aan het denken zetten."

Hartelijke groet,


Emiel Egging
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-10-12
Een fijn forum
Je kent mij nog niet, maar ik ben altijd op zoek naar mensen voor mijn fijne forum:
naar het forum.

De oudste op het forum is 76j.
gr
Fer van Dijke
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-10-12
Gebroken geweertje.
Hallo,
Ik heb een origineel "Gebroken geweertje" te koop, uit 1920/1940. Wat kan ik hier voor vragen, wat is een redelijke prijs?
Alvast bedankt voor eventuele tips.
Wilza de Jong-Mijnsbergen
Reacties: 8
Lees meer of reageer

16-10-12
Allerzielen-viering
Op 2 november is er op de begraafplaats de Oude Toren te Eindhoven een bijzondere avond om uw dierbare overledenen te gedenken.

Annet Gerritsma
Reacties: 0
Lees meer of reageer

04-10-12
Biljart en andere spellen
Beste nederlanders
Ik ben vrijwilliger bij groep mensen met een
handicap. Wat ik zoek is voor hun een biljart; niet al te groot. Het kan soms zijn dat zoiets ergens staat en niet meer gebruikt word. Wat zou je daar een stel mensen ontzettend blij mee maken. Een poolbiljart mag het ook zijn. Ik kijk er naar uit naar uw reactie.
Harry Kerkhoff
Reacties: 4
Lees meer of reageer

01-10-12
Enquête
Hallo!

Ik ben bezig met een studie waarbij ik moet onderzoeken hoe mensen van 55 jaar of ouder omgaan met social media (Facebook, Twitter, Hyves). Gebruikt u social media en bent u 55 jaar of ouder? Dan zou het heel fijn zijn als u mijn enquête wilt invullen. Het duurt ongeveer vijf minuutjes en u helpt mij hier enorm mee! Voor de enquête moet u op deze link klikken.

Groet,

Jill Verhoeven
Reacties: 0
Lees meer of reageer

01-10-12
Loullenne van der Wal
Ik zoek een vrouw met de naam Loullenne van der Wal. Ze woonde in Voorburg en is ongeveer 50 jaar. Ze is in maart jarig en heeft in Den Haag en Voorburg op school gezeten (Heemskerk mavo). Ze is toen naar Rotterdam verhuist en sindsdien heb ik geen adres meer. Wie helpt mij?
Thierry Trubert
Reacties: 1
Lees meer of reageer

25-09-12
Accordeon Festival
Wilt u lekker genieten van een gezellige middag met top-accordeonisten uit binnen- en buitenland?
Adri Kruijer presenteert op zondag 14 oktober de 19e editie van het Int. Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer in theater het Kielzog aanvang 13.00 uur.
Ook is de officiële CD presentatie van de legendarische accordeontrio uit Rotterdam "The Three Jacksons"door Leo van der Velde.
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Wilt u erbij zijn?
Reserveer via www.accordeonfestivalhs.nl


Adri Kruijer
Reacties: 0
Lees meer of reageer

19-09-12
Les Poppys
Ben op zoek naar knipsels en of plakboeken van de Franse jongensgroep Les Poppys. Misschien heeft 1 van U nog wel ergens op zolder hiervan iets liggen, geen singeltjes en of lp,s die heb ik genoeg.


Greet Rijntjes
Reacties: 0
Lees meer of reageer

18-09-12
profielwerkstuk
Hallo,
Wij doen ons profielwerkstuk over de modetrends in de jaren 70. Heeft iemand misschien nog informatie hierover?

Ook willen wij meer weten over de economie in de jaren 70. Wie zou wat vragen willen beantwoorden?
groetjes,

Babs en Simone
Reacties: 2
Lees meer of reageer

18-09-12
Cadettenlied
Ik zoek het cadettenlied en wel de gezongen versie daarvan. Kan iemand mij daar aan helpen of aan een link?
Bedankt voor de moeite.


Piet Pukkel
Reacties: 2
Lees meer of reageer

14-09-12
komponist Hans Otten dld,1905-1942
Hallo,
ik zoek al heel lang, naar een levensbeschrijving van de wereld beroemde komponist uit Koln, Hans Otten. Hij komponeerde o.a. Du kannst nicht treu sein, door vele artiesten gezongen. Hij komponeerde nog vele karnavalschlagers, we willen zo graag iets meer weten van zijn korte leven. De muziek hebben we allemaal en ook op wikipedia staat een kleine omschrijving. Wie kan mij helpen aan meer informatie?
Bij voorbaat mijn dank.


Anja Scholma
Reacties: 1
Lees meer of reageer

11-09-12
Bridgen in Arnhem
Bridgegroep Atevelt, in Arnhem Noord is op zoek naar nieuwe leden.

We spelen elke dinsdagavond van 7.30 tot ca 10.30 uur. Wij zijn gehuisvest in de recreatiezaal van t' Altevelt, Lisztlaan 11, in de wijk Alteveer/Canevelt in Arnhem Noord. Wij zijn met bus 3 gemakkelijk bereikbaar voor mensen uit Arnhem en Velp. Via de rondweg - Schelmseweg - kan dit zowel uit de richting Velp als uit Oosterbeek.

Meer informatie en aanmelden kunt u op www.Bridgegroepaltevelt.nl
Helmut vd Westen
Reacties: 1
Lees meer of reageer

04-09-12
Sporters opgelet!
Hallo,

Ik ben voor een fotoproject op zoek naar opa/kleinzoon die dezelfde sport beoefenen. Voor meer informatie kun je me gerust mailen!

Mvrgr
Shirley M.
Reacties: 0
Lees meer of reageer

20-08-12
Scheel engeltje (boek)
Ik ben op zoek naar het boek Scheel engeltje. Ik weet dat het een serie van 3 was, maar ik weet geen schrijver of schrijfster
A. Dunk
Reacties: 4
Lees meer of reageer

15-08-12
Boek vol vraagtekens
Hallo iedereen,
Ik ben al jaren op zoek naar een boek dat waarschijnlijk afkomstig is uit de jeugdjaren van mijn vader (geboren in 1924). Ik weet geen schrijver of titel das dat is haast onmogelijk zoeken.

Op de kaft of op één van de platen binnenin zijn een aantal baby engeltjes aan het spelen op kleine wolkjes. Eén van de engeltjes is naar beneden gevallen en zit (volgens mij) onder een boom.

Er is nog een ander boek dat ik zoek en voor zover ik me kan herinneren, is dat uit dezelfde serie. Hierop (in) staat een plaat waar je een mol ziet staan met kleren aan en hij rookt een pijpje. Volgens mij had zijn huisje (hol) een rond deurtje.

Wie o wie helpt mij op weg? Met alleen de titel en of schrijver ben ik ook al een eind want dan kan ik verder zoeken.

Clary Pruijser
Reacties: 0
Lees meer of reageer

15-08-12
Op zoek naar boeken?
Hallo iedereen,

Ik merk dat veel mensen op zoek zijn naar een bepaald boek. Daarom deze tip:
Zoek eens bij www.boekwinkeltjes.nl dat is een site waar je alle mogelijke soorten tweedehands boeken kunt vinden. Je kan zoeken op schrijver of op titel en vaak lukt het met wat meer moeite om een trefwoord uit een titel te gebruiken. Sinds ik deze site ken, heb ik hier al heel wat boeken vandaan gehaald. Zelfs wel boeken uit de jaren 30. Bij veel boeken staat ook een foto zodat je aan de hand daarvan kunt controleren of dat het boek is dat je bedoelt (mits het dezelfde uitgave is natuurlijk).

Veel succes!
Clary Pruijser
Reacties: 0
Lees meer of reageer

11-08-12
Olaf J. de Landell
Ben al jaren op zoek naar het eerste boek van Olaf J. de Landell: WIJ, MODERNE MENSCHEN uit 1935, i.v.m. een uitgebreide biografie/bibliografie over hem. Wie heeft het en wil het afstaan tegen vergoeding? Dank!!!

Olivier Sterk
Reacties: 14
Lees meer of reageer

04-08-12
De macht van het kind
Ik ben opzoek naar de uitvoerend artiest of het nummer zelf (MP3) van het liedje De macht van het kind.
Op de site onder het kopje liedjes staat wel de songtekst maar niet van wie het is. Kan iemand mij helpen?
Minka de Reuver
Reacties: 1
Lees meer of reageer

01-08-12
Prijzen
Voor een Historische Kalender voor een echtpaar dat 65 jaar is getrouwd zoek ik voedselprijzen uit het jaar 1947.
Heb heel het internet al afgestruind maar kan niets vinden hierover.
Graag zo spoedig mogelijk een berichtje retour a.u.b.
Jeany van den Berg
Reacties: 2
Lees meer of reageer

19-07-12
Te koop
Mooi 3k appartement aan de Batavia Haven in Lelystad. Kijk voor volledige informatie en meer foto's op funda of makelaar De 4 Linden in Lelystad.


Ruud Tersteege
Reacties: 0
Lees meer of reageer

29-06-12
verblijfplaats
Ik had een vraagje ,mijn vriend zijn dochter moet in Heidelberg bestraalt worden en dit 5 weken lang.
Nu wilde wij graag midden augustus een weekje naar Heidelberg toe als onder steuning.Helaas geen enkel reis bureau kan ons aan een slaapplek helpen wie heeft er een stacaravan of huisje voor ons? Natuurlijk tegen betaling,help ons uit de brand ,we durfen er niet op de bonne fooi heen.Mijn vriend is 73 ik ben 72 jaar .lieve groetjes
Minie Overbeek
Reacties: 1
Lees meer of reageer

29-06-12
Gevraagd edelstenen en mineralen
Zijn er nog mensen die edelstenen en/of mineralen hebben staan of liggen en hier niets meer mee doen. Het mogen ook kapotte sieraden zijn waar steentjes inzitten. Ik kan alles gebruiken voor mijn nieuwe hobby dus heeft u iets staan en u wilt hier afstand van doen u maakt mij hier erg blij mee. ook eventueel boeken hierover zijn van harte welkom. Uiteraard betaal ik de verzendkosten of een kleine vergoeding.
Terry van der Roest
Reacties: 2
Lees meer of reageer

25-06-12
The Zipps - Dordrecht
Ik ben al jaren op zoek naar spullen van The Zipps, een beat band uit Dordrecht in de jaren 60.
Foto's, artikelen uit bladen of platen, alles is welkom !!
Peter van Oevelen
Reacties: 1
Lees meer of reageer

25-06-12
Kaarten Willeke Alberti
Zijn er wellicht lezers die mij kunnen helpen aan oude ansichten met Willeke Alberti ?
Ook zoek ik iets van The Zipps, maakt niet uit wat
Peter van Oevelen
Reacties: 5
Lees meer of reageer

24-06-12
er is meer tussen hemel en aarde
Wie weet net als ik dat er meer is tussen hemel en aarde en wil daar met mij van gedachten wisselen?
via e-mail of een gesprek.
Hoe ik, 59 jarige man dit zo zeker weet vraag jij je misschien af?
In 1997 kreeg ik een ernstig ongeluk en had daarbij een spirituele ervaring, deze ervaring heb ik live op de radio verteld en is ook op tv geweest in het programma holland doc., nou ik wacht verder maar af wie hierop reageerd.
Koos van Rijswijk
Reacties: 4
Lees meer of reageer

14-06-12
Kees Manders
Hallo allemaal
ik ben op zoek naar een 78 toeren plaat
van Kees Manders de titel is "Beppie".

Joop Snijders
Reacties: 1
Lees meer of reageer

13-06-12
Mannelijke danspartner gezocht
Ik zoek een man die redelijk kan stijldansen (ballroom en latin) op niveau zilver voor charmante vrouw. Ik les met haar, maar ik ben getrouwd en dans op dansavonden ook met mijn eigen vrouw. Dan zit mijn andere partner vaak alleen. Om dit op te lossen ben ik op zoek naar een aardige man uit Amersfoort.

Hans de Ridder
Reacties: 0
Lees meer of reageer

13-06-12
Boekje
Hallo allemaal.
Ik ben op zoek naar het boekje
Booleven door E.Karst JR.
uitgave drukkerij Torenlaan-Assen.1942

Joop Snijders
Reacties: 0
Lees meer of reageer

13-06-12
The Beatles
Ik zoek de Varagids van juni 1964 met The Beatles op het omslag. Graag in mooie staat.

Hans Roosenbrand
Reacties: 2
Lees meer of reageer

08-06-12
Thrillers Groningen
Aangeboden spannende thrillers die zich in en om Groningen afspelen. In het Nederlands, dus niet in de Groninger taal.
Diverse titels en laag van prijs!

Klaas van der Spoel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

08-06-12
Foto's Vreewijk
Voor het “Groeiend Geheugen van Vreewijk” in de Museumwoning aan de Lede 40 (Rotterdam-Zuid) zijn wij opzoek naar foto’s van o.a. het Badhuis (Dreef), de Zuigelingenzorg (Dreef) en van de Kwekerij Goudswaard op de Enk. Andere foto’s zijn uiteraard ook welkom.

De gemaakte kosten worden uiteraard vergoed.

www.leveninvreewijk.nl/museumwoning

Jan Haak
Reacties: 0
Lees meer of reageer

01-06-12
gedicht
Ik ben op zoek naar een mooi gedicht dat ik kan voordragen in de kerk bij het huwelijk van onze zoon. Hij is de laatste die het huis verlaat.
Hopelijk kan iemand mij helpen.
J. Junte
Reacties: 0
Lees meer of reageer

01-06-12
Enquête comfortabel ouder worden
Laat uw stem horen en doe mee aan deze online enquête. U helpt hierbij twee studenten met hun afstuderen. Als u tevens uw e-mail adres doorgeeft maakt u kans op het winnen van een arrangement voor twee personen naar het Openluchtmuseum in Arnhem. Deelname aan de enquête vraagt ongeveer vijf van uw tijd. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Start hier de enquête.

Mark de Weerd
Reacties: 0
Lees meer of reageer

14-05-12
SVB
Geachte Heer/Mevrouw, Ik heb een brief ontvangen van de SVB omdat ik in oktober 65 jaar word. Mijn vrouw komt niet in aanmerking voor de toeslag. Ik heb telefonisch contact gehad met SVB en de reden is dat mijn vrouw ook pensioen ontvangt en haar leeftijd is 63 jaar. Haar pensioen is te hoog werd er gezegd en ik krijg de toeslag niet. Ik vind dit niet correct, we hadden daar wel op gehoopt. Hr.B.van der Wilk B. Van der Wilk
Reacties: 0
Lees meer of reageer

23-03-12
Film van Jac.C. Pieterse

Spoorloos verdwenen familiefilmsHet zijn 60er en 70er jaren films, herkenbaar aan de intro = "dit is een film van Jac.C. Pieterse". Het enige dat ik nog weet, is dat mijn vader deze films in 1990 op video heeft willen laten zetten. Wellicht via een kennis van Hans Sluijter (Paetsstraat, Rotterdam). Hans had een loods aan de Gouvernestraat 49-53, waar ook in jukeboxen werd gehandeld.

Of de films zijn afgegeven bij een van de fotozaken in Rotterdam waar hij vaste klant was, o.a. AV-Center en Foka, Correct, Broekhuijsen-Cine. Waarbij hij toen door familie-omstandigheden niet in staat is geweest ze op te halen. Uiteraard is dit heel lang geleden en die films kunnen best allang vernietigd zijn. Maar wie weet is er nog een (oud) medewerker die zich iets kan herinneren, of zijn de films toch nog bij iemand thuis beland, of in een archief.

Zelfs de kleinst mogelijke aanwijzing is van harte welkom! Want zonder deze films heb ik geen enkel “life” beeld van mijn ouders uit die jaren, en is m’n geschiedenis helemaal uitgewist. De zoekgeraakte films gaan over o.a. Rotterdam, Zestienhoven, Holiday On Ice, carnaval Breda, en vakanties in Duitsland en Joegoslavië. En ik mis ook een film uit Australië (omgeving Brisbane, gemaakt door Zonruiter). Mijn vader werkte bij Petersons havenbedrijf, en we woonden in Overschie – later in Vaanwijk op Zuid. Kenmerkend is dat veel vanuit een rijdende auto is gefilmd – Ford Anglia (GG-16-32), Opel Kadett’s, Vauxhall en Simca-Chrysler – allen stationwagon’s.

Erich Pieterse

Erich Pieterse
Reacties: 1
Lees meer of reageer

14-03-12
Oude reclame van kinderwagens

Ik ben op zoek naar oude foto’s en oude reclame van kinderwagens. Heeft u oude foto’s waar u zelf op staat zou ik deze graag plaatsen op mijn communtie. Mvgr Jentien

Piet Bruggemans
Reacties: 0
Lees meer of reageer

14-03-12
Hans de stumper

Ik ben op zoek naar een kinderboek dat ik ooit had. Het boekje is weg en het verhaaltje uit mijn geheugen. Wie weet wie de auteur was of de uitgever?

Het gaat om een boek dat ik van een buurjongen als geschenk kreeg aan het einde van de 2e wereldoorlog. Het was rijk geïllustreerd en geheel op rijm en de titel was "Hans de stumper". Het ging over drie broers die eropuit zijn om de hand van een prinsesje te krijgen waarvan de vader (koning dus) had gezegd dat hij voor zijn dochter slechts een slimme man zocht en de twee grote broers van Hans studeerden dat de stukken eraf vlogen maar stonden bij de prinses uiteindelijk met de mond vol tanden. Maar Hans de stumper, wist adrem haar hand te winnen. Hier volgt een strofe zoals ik me die nog herinner:

Wat is het hier warm, riep de eerste paraat. Dat komt omdat ik vandaag piepkuikens braad. Maar weet je wat Hans van de piepkuikens zei: Daar kan die dooie kraai van mij nog wel bij. Dat is goed, riep de prinses nu olijk, maar de twee broers keken lang niet vrolijk, en ze hielden hun mond, omdat daarvan niets in de boeken stond. Maar wat nemen we als saus op de borden? Kijk, modder, en ik heb er geen cent voor betaald maar vers uit een ondiepe sloot gehaald"

Wie helpt? Piet Bruggemans

Piet Bruggemans
Reacties: 4
Lees meer of reageer

13-03-12
Bladmuziek voor keyboard

Ik zoek bladmuziek voor keyboard. Omdat ik geen noten kan lezen, zoek ik bladmuziek om d.m.v. letters muziek te spelen. Zou heel fijn zijn als iemand mij daaraan kon helpen! Groet, Ria Visser-Huijnk.

Ria Visser-Huijnk
Reacties: 7
Lees meer of reageer

05-03-12
Muziek van de Amsterdamse politiekapel

Ik zoek foto's en muziek van de Amsterdamse politiekapel onder leiding van Pinkse en Kokelaar. Bert

Bert Hartemink
Reacties: 2
Lees meer of reageer

28-02-12
Schilderij van nederlandse soldaat

Ik heb van een Canadese Veteraan een schilderijtje gekregen dat door een Nederlandse soldaat(?) is geschilderd in de 2e wereldoorlog toen hij in Nederland gelegerd was. Het portret is geschilderd door JH of HJ? naar een schilderij van "J. Leyster".

De veteraan (Bert Price) is zelf een vrij goede amateurschilder en hij gaf mij dit schilderijtje met tranen in de ogen, nadat ik een kleine lezing over Nederland en de relatie Nederland-Canada gegeven had in ons bejaardentehuis. Hij kan zich de naam van de gever/schilder niet meer herinneren. Kan iemand hier meer licht schijnen? Bij voorbaat dank! Gerry Richir

Gerry Richir
Reacties: 0
Lees meer of reageer

15-02-12
Duo Hofmann

Hallo, Wie helpt mij aan gegevens over het duo Hofmann uit de dertiger jaren? Ik hou mij aanbevolen.

Met vriendelijke groeten, P.Abbestee, een kleinzoon van dit duo.

Piet Abbestee
Reacties: 1
Lees meer of reageer

06-02-12
Gobelin

Te koop: Gobelin uit 2000Ik heb te koop een Gobelin 125 x155. Hij is rond 2000 gemaakt naar een afbeelding uit 1800. In goede staat. Prijs e.a.b. Afbeelding: twee edelen op een paard in een bos.

Riet Hartog
Reacties: 0
Lees meer of reageer

31-01-12
Dia's film overzetten
Beste mensen, Misschien heeft u nog oude films, dia's en foto's in de kast liggen. Het is zonde om het te laten liggen. Voor een mooi bedrag zet ik die voor u over op dvd. Ook voor platen en muziekcassettes kunt u bij mij terecht om op cd te laten overzetten. C. Hocque Kees (C. Hocque)
Reacties: 3
Lees meer of reageer

31-01-12
Werkboek Mustang

Ik heb een werkboek nodig voor mijn oude Mustang die ik helemaal uit elkaar heb gehaald en tegen wat probleempjes aan gelopen ben om het weer allemaal op zijn plaats te krijgen. Heeft misschien iemand een werkboek voor een Ford Mustang pony, uit het jaar 1967? En wat zijn de kosten? John Mink

John Mink
Reacties: 1
Lees meer of reageer

20-01-12
Poeziealbum
Op een rommelmarkt heb ik een oude poezie-album gekocht. Dit album is van Harmke uit Leeuwarden . De achternaam van Harmke staat er niet in. Enkele gegevens: - de meeste versjes zijn gedateerd van 1930-1935 - enkele vriendinnen die in 1933 in het album hebben geschreven zijn: Greetje Ypkema, Annie Ehlhardt, Dientje Giezen e.a.; - enkele klasgenootjes die in 1935 schreven in het album zijn: Klaasje van de Noord, Teuntje de Vries, Anneke Drenth e.a. - P. van Domburg schreef in 1974 nog in dit album. Met de vriendelijke groeten van Guusje Sanders Guusje Sanders
Reacties: 0
Lees meer of reageer

20-01-12
Slechtziend ervaringen

Hallo, Ik woon in Almelo, ik ben 43 jaar en ik ben slechtziend. Ik zoek Turkse blinden en slechtzienden. Ik wil ervaringen uitwisselen.

Met vriendelijke groet van Aynur

Aynur
Reacties: 0
Lees meer of reageer

20-01-12
Bromfietsonderdelen
Hobbyïst zoekt sloopbrommers Voor mijn hobby, het opknappen van oude brommers, uit de jaren 60 en 70 ben ik op zoek naar sloopbrommers. Het is jammer om ze verloren te laten gaan. Hebt u nog wat in de schuur staan en vind u het alleen maar oud ijzer? Reageer dan meteen. U krijgt altijd antwoord. Vr gr J van der Zalm J. van der Zalm
Reacties: 0
Lees meer of reageer

12-01-12
Wie staat op de foto

Wie weet wie dit zijn? (Klik op de foto voor een vergroting)

Vr. groet Els Bouter

Els Bouter
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-12-11
Auto wensen

Hallo,

Mijn naam is Roel Naafs. Ik ben nieuwsgierig naar de specifieke wensen van Senioren die in bezit zijn van een auto. Denk hierbij aan bijvoorbeeld welke extra service er verleend kan worden bij het onderhouden van uw auto. Om eens te noemen: Haal en breng service, auto wassen en schoonmaken. Ik ben erg benieuwd met welke ideeën en tips senioren komen om hun auto in een goede conditie te houden en lang plezier van hun voertuig te hebben. Kortom: Wat vindt u belangrijk?

Met vriendelijke groet, Roel Naafs

Roel Naafs
Reacties: 0
Lees meer of reageer

01-12-11
Geld voor bank
Ruim een jaar heb ik contact met een meneer – Hennie- uit de wijk, via het Buurthuis. Ik kom met kleine regelmaat bij hem op visite en maak een praatje, doe kleine klusjes voor hem, ed.

Zijn tuin is afgelopen voorjaar opgeknapt door een grote groep vrijwilligers van Serve the City. In het afgelopen Serve the City project van 18 en 19 november hebben er wederom mensen hem geholpen en nu met zijn huiskamer.Deze is helemaal geverfd: plafon en de muren.

Nu was zijn wens om een nieuwe bank in zijn huiskamer te hebben; Barokstijl. Ik ben hier al een poosje naar op zoek en wat wil nu het geval ik kom er één tegen in de kringloopwinkel. €65.00

Mijn vraag is: zijn er mensen die een kleine bijdrage willen leveren om deze Barokstoel met elkaar te kunnen financieren?

Met vriendelijke groet, Mieke van Delft

Mieke van Delft
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-11-11
Liedjesboek
Ik heb twee dochters waarvan een het liedjesboek "Zoals de ouders zongen" van Martine Bijl en Henk v.d. Molen hebben uitgegeven via Prenatal in 1974.

Nu een dochter zelf een kindje heeft wil ze graag dit boekje om hieruit te kunnen zingen. Wie kan mij helpen aan dit boekje?

T.C. v.d. Vlies

Joke van der Vlies
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-11-11
Accordeonist
Wij zijn op zoek naar een goede accordeonist voor ons ons gezelligheidskoor in Wanroij. We hebben een breed repertoir, van Nederlands, Duits, Engels, enz. Wie o wie als 50 plusser heeft er zin om met ons gezellig te zingen en muziek te maken. Miepie
Reacties: 0
Lees meer of reageer

03-11-11
Schilderij
Te koop: schilderij in houtskool/pentekening van kasteel Neercanne.

Afm. : ong. 50 bij 75 cm. Prijs n.o.t.k.

Miep Wijts
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-10-11
Postzegels
Enige tijd geleden ben ik begonnen met het verzamelen van postzegels. Hoofdzakelijk Nederlandse postzegels. Wilt u mij helpen mijn verzameling uit te breiden? De postzegels kunt u naar mij opsturen of afgeven bij mij in Ede.

De resterende postzegels die ik niet gebruik voor mijn verzameling, stuur ik door naar Woord en Daad. Zij kunnen alle postzegels gebruiken. Graag onuitgezocht, onafgeweekt en ruim afgeknipt. In het verleden heeft dit voor deze organisatie al een mooi geldbedrag opgeleverd!

Met vriendelijke groet, Nico van Garderen

Nico van Garderen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-10-11
Kookboek
Hallo Ik ben 53 en ben al langere tijd op zoek naar een kookboek Dit werd gebruikt op de O.V.B. en de I.N.A.S . Hier staan heel eenvoudige dingen in, zoals aardappelen koken en puree maken, dus echt een boek voor iemand die begint met koken. Het heeft een geel met zwarte harde kaft en stond op de boekenlijst van die 2 scholen. Ik weet dat er geen ISBN nummer in staat dus bestellen kan ik niet. Heeft iemand dat kookboek nog en wil dit dan ook kwijt? Groetjes M. Wilbers M. Wilbers
Reacties: 0
Lees meer of reageer

24-10-11
Prentboek

Ik ben op zoek naar een prentenboek waaruit mijn moeder me eind jaren 40 voorlas. Vóór op de kaft stond een afbeelding van een haas die rechtop liep, met een stok over zijn schouder en aan het eind daarvan een bundeltje met zijn bezittingen.

Het boek, ik denk dat het op rijm was, begon met: "Op een dag héél lang geleden ontwaakte jonkheer Hazestein..."

Wie kan me helpen aan het boek of de tekst?

Harry

Harry van Overveld
Reacties: 0
Lees meer of reageer

19-10-11
Ziekenhuislinnen

Heb nog een ouderwets ziekenhuisbed, zoek daar nog bij zo’n groot ouderwets ziekenhuiszeil bij – beter bekend als dat rood/bruine hospitaallinnen.

Groet

J. van Waveren

Jaap van Waveren
Reacties: 0
Lees meer of reageer

12-10-11
Regeling afschaffing jongere partnertoeslag in 2015

Hallo 50 plussers, Ik wil graag een oproep doen aan iedereen die met de regeling afschaffing jongere partnertoeslag in 2015 te maken krijgt. Omdat dit onderwerp slechts een kleine groep mensen aangaat, wordt er weinig tot geen aandacht aan besteed in de media. Wij zijn van mening dat de vergrijzingsproblematiek, iedereen aangaat en dat iedereen evenredig bij moet dragen aan de vergrijzing.

Doe uw eigen verhaal op dit forum om zodoende het probleem onder de aandacht te brengen in de media.

Zelf heb ik een bericht naar diverse programma's, radiozenders en kranten gestuurd. Ik raad u aan hetzelfde te doen, om zo dit grote financiële probleem onder de aandacht te brengen. Wilt u ons helpen? Reageer via de link hieronder, dan stuur ik u een standaard bericht toe, dat u aan diverse media kunt sturen.

Vriendelijke groet,

Mevrouw Beumer

Mevrouw Beumer
Reacties: 0
Lees meer of reageer

10-10-11
Jazzband
Begin jaren '60 speelde mijn vader, in Den Haag, in een amateur jazzband genaamd 'The Lefradi's'. Hij bespeelde de gitaar en klarinet. De naam Lefradi's kwam voort uit de letter van de voornamen van de bandleden, Leen, Frans en twee leden die allebei Dick/Dirk heten. Een daarvan is mijn vader Dirk Groen. De andere leden van de band speelde de drums, contrabas en accordeon. Ik heb nog een tweetal foto's gemaakt rond 1963. Men speelde voornamelijk nummers van grote jazzbands en geen eigen liedjes.

Ik ben op zoek naar mensen die de naam van de band dan wel de leden kent en mij iets meer over kunnen vertellen of misschien foto's e.d. in zijn bezit heeft.

B.v.d.

Albert Groen

Albert Groen
Reacties: 0
Lees meer of reageer

06-10-11
Legpuzzel
Sinds 1968 woon ik in Australie, en met mijn emigratie heb ik alles wat ik bezat per boot laten overkomen. Bij al mijn oude spullen zat ook nog een legpuzzel van Tik-Tak thee , en deze puzzel is van de jaren 1920. De puzzel zit nog in het originele doosje, wat inmiddels wel aan het vergaan is, en van de puzzel ontbreekt 1 stukje. De puzzel en is in de vorm van een haan, en er staan taferelen op van een Chinese vrouw die een kopje thee in haar hand heeft en ook een aapje. Wie heeft belangstelling om deze puzzel van mij te kopen? Mevr. C. de Hont - Burgerhout
Reacties: 0
Lees meer of reageer

06-10-11
Couvert
Ik heb vroeger voor mijn geboorte een zilveren couvert gekregen. Met de inscriptie: Lia 8-6-1949. Is in de loop der jaren zoekgeraakt. Graag zou ik vernemen of iemand deze lepel en vork in zijn of haar bezit heeft. Met vr.gr. Lia. Lia
Reacties: 0
Lees meer of reageer

06-10-11
Poppendokter
Mijn moeder zoekt in Eindhoven of omgeving een poppendokter die voor haar kleinkind haar pop wil laten maken. Alvast hartelijk dank, Els Platenburg. Els Platenburg
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-09-11
Broodbakkers hoelang bestaat tarwebrood
september 2011 Geachte N ederlandse broodbakkers en/of huisvrouwen. Wie kan mij zeggen hoelang tarwebrood (ze zeggen ook bruinbrood) bestaat in Nederland. Ik hoop dat iemand mij dat kan vertellen hierbij wil ik u alvast bedanken W . Hoogstadt W. Hoogstadt
Reacties: 4
Lees meer of reageer

25-09-11
Zorg Cao boekje

25 september 2011Ik ben op zoek naar een oud ZorgCAO-boekje van voor 1998.

Willie Velinga

Verpleegkundige en kaderlid CNV Publieke Zaak

Willie Velinga
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-09-11
Blik autoline

25 september 2011Bod gevraagd In het prille begin van de automobiel had de brandstof een andere naam dan nu. Die was, AUTOLINE.

Nu heb in nog een blikken rechthoekige kan , 30 x 25 x 15 cm. De naam staat in het blik geperst.

Bij navraag bij garagehouders was er niemand die deze naam kende. Via boeken was ik er wel van op de hoogte.

Deze kan wil ik nu te koop aanbieden.

Martien van Dooren
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-09-11
Emigratie naar Spanje
september 2011 Emigratie Ik zou graag vernemen of er interesse en ervaringen zijn omtrent het Adminstratief Uitschrijven uit Nederland, wat minmaal te doen, en financiële consequenties en regels. Wij zijn beiden reeds AOW-ers. Bij voorbaat dank voor de te nemen moeite. JC + YR van Veldhoven hofers
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-09-11
Weekblad spiegel
25 september 2011 I k heb 175 weekbladen spiegel deze zijn vanaf 1951 tot 1955. Weet u misschien wie daar belangstelling voor zou kunnen hebben? mvg Antoinette Antoinette
Reacties: 1
Lees meer of reageer

01-09-11
Ansichtkaarten van voor 1960

1 september 2011

Als verzamelaar van ansichtkaarten van voor 1960 wil ik graag met u in contact komen als u iets voor me hebt.

Met een vriendelijke groet,

Henk Versluis

Henk Versluis
Reacties: 2
Lees meer of reageer

26-06-11
Guusje in de wolken, schrijfster Rie van Rossum

26 juni 2011

Beste mensen,

Ik zoek het meisjesboek "Guusje in de wolken" van de schrijfster Rie van Rossum.

De eerste twee delen heb ik al gevonden(Guusje uit de goudsbloem) en (Guusje op moeders stoel).Ik kan het nergens ontdekken. Misschien heeft iemand het nog ergens bewaard.

Met vriendelijke groet Rijkje

Rijkje van Gestel
Reacties: 8
Lees meer of reageer

17-06-11
Zangers zangeressen voor demente bejaarden

17 juni 2011

Geachte Heer/Mevrouw,

(vindt plaats tussen september en november 2011, nog niet precies bekend)

Voor de afdeling waar ik werkzaam ben zijn we op dit moment bezig met een project. We zoeken voor dit project nog zanger(s) en/of zangeres(sen). Het thema voor onze dementerende bejaarden zal zijn oud Hollands waar we hun huiskamer mee in willen richten. Deze huiskamer zullen 14 mensen gebruik van maken. Zoals u natuurlijk begrijpt hebben wij geen budget. We hopen dan ook dat u misschien belangeloos eventueel wat tijd ter beschikking wil en kunt stellen. Wie o wie wil ons helpen ? Het gaat dan live muziek en liedjes zingen voor en met onze bewoners op afdeling D1 van:

Zorgcentrum Reyshoeve

Gendringenlaan 15

5043 LW Tilburg

013 5785785 Zou u dit willen en kunnen doen ? Graag verneem ik dit van u. Met vriendelijke groet, Karin

Karin van der Ven
Reacties: 0
Lees meer of reageer

14-06-11
Vliegwieldeksel Union (50 jaar oud)

14 juni 2011

Hallo,

Ik heb een tijdje geleden een Union aangeschaft, er zit een pluviermotortje onder. Ik wil dat ding zo origineel mogelijk de weg op krijgen, Met alle sporen van zijn meer dan 50 jarige leeftijd. Helaas ontbreekt er een vliegwieldeksel. Op beurzen e.d. kan ik het niet vinden. Maar misschien, heeft hier nog iemand zo'n brommertje in de schuur staan, of het motortje of het verchroomde deksel waar pluvier op staat. Mag roestig zijn. Nu zit er een plastic deksel op van een moderne brommer, en dat kan echt niet.

Vriendelijke groet

J van der Zalm

J. van der Zalm
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-05-11
Singeltjes

30 mei 2011

Beste mensen,

Tengevolge van een brand in mijn berging is mijn verzameling van singeltjes in rook opgegaan. Ik wil opnieuw gaan verzamelen maar ben door een ongeval in de WAO terecht gekomen. Wie helpt mij alles is welkom alvast bedankt.

Mijn voorkeur gaat uit naar muziek uit de jaren 60-70 en nederbeat en Engels.

Met vriendelijke groet,

Ton

Ton Mangé
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-05-11
Alles over handkarren

25 mei 2011

Wij (museum De Wemme in Zuidwolde) zijn van plan een boek over handkarren te schrijven. Daarvoor zijn we op zoek naar verhalen van mensen die nog met een handkar gewerkt hebben. Foto's van handkarren zijn ook van harte welkom. Graag uw reactie.

Else

Else Fleurke
Reacties: 0
Lees meer of reageer

22-05-11
Hartewensfestival 1963 en 1964

22 mei 2011

Is er nog iemand die zich iets herinnert van het Hartewensfestival in Haarlem in ? 1963 en ? 1964. Zou er graag iets over horen. Het was voor die tijd al heel vooruitstrevend om ons jongeren de gelegenheid te geven ook klassieke muziek live te beleven. Ik vergelijk het nu een beetje met de voorloper van de popconcerten. Jammer dat nu voor de jonge mensen niet meer zo iets moois georganiseerd wordt.

Lenny

Lenny Seifert
Reacties: 7
Lees meer of reageer

21-04-11
Foto's en boeken oude visserijschepen

21 april 2011

Ik ben op zoek naar foto,s en boeken van oude visserijschepen. Heeft u nog ergens wat ??

Jan

Jan van Duin
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-03-11
Foto's stoomlocomotieven Belgie

17 maart 2011

Hallo,

Ik heb zeer veel interesse in treinen. Ben al zeer lang op zoek naar foto's over de eerste stoomlocomotieven, en de daar opvolgende ontwikkeling van de Belgische spoorwegen, en tot nu niets gevonden. Wie kan mij helpen.

Verder verzamel ik ook postzegels en andere documentatie of boeken over treinen.

Groetjes en alvast bedankt,

Lieve

Lieve Batsleer
Reacties: 4
Lees meer of reageer

11-03-11
Stripsreeks Safari

11 maart 2011

Is er iemand die voor mijn dochter nog strips heeft van de reeks Safari, wij zouden graag de hele reeks kopen (ik denk ongeveer 20 strips).

Bij voorbaat onze dank,

Regina

Regina Vroom
Reacties: 0
Lees meer of reageer

20-02-11
Dopjes bierflesjes

20 februari 2011

Gratis ter beschikking........los in de zak..... enige duizenden dopjes van bierflesjes.........!!!!

N. Aanraad (Roosendaal)

N. Aanraad
Reacties: 0
Lees meer of reageer

05-02-11
Ansichtkaarten

5 februari 2011

Wij beleven veel plezier aan het verzamelen van ansichtkaarten van Nederland,

Is er nog iemand die kaarten voor ons beschikbaar heeft en daar weinig mee doet? Laat hij of zij contact met ons opnemen.

Kijk op www.dordtsekaart.nl

Groeten

Bram en Ria

Bram en Ria Broekhoven
Reacties: 0
Lees meer of reageer

01-01-11
6 Groningse thrillers

1 januari 2011

Aangeboden 6 Groninger Thrillers. Thrillers die zich in en om Groningen afspelen.

Wel in het Nederlands dus, niet in de Groninger taal. Schrijver: de Groninger Klaas van der Spoel (1938).

Titels: Circus Ivanov / De ooggetuige / Gebakjes-roulette / De derde mogelijkheid / Een levensgevaarlijke liftster / The Wrong Victim (in het Engels!)

Klaas van der Spoel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

09-12-10
Oude voorwerpen

9 december 2010

Voor mijn hobby (deelnemen van oude ambachtmarkten/ voorlichting op scholen) ben ik nog op zoek naar een aantal oude voorwerpen, zoals;

- oude olielampjes (rond de jaartelling)

- oude petroleumlampjes

- Vetlampjes

- heel oude kaarsen

- een blaker (soort van kaarsen standaard)

- Oude porseleinen voorwerpen

Ben erg blij met elk voorwerp, hoe klein of eenvoudig ook!

Porto kosten worden vergoed, liefst kom ik ze zelf ophalen! Ik woon in Asten.

Bij voorbaat dank

met vriendelijke groet,

Frans

Frans van der Vleuten
Reacties: 0
Lees meer of reageer

30-11-10
Vaderlandse liedjes op CD of cassetten

30 november 2010

Ik ben op zoek naar oud vaderlandse liedjes op cd of cassette.

Groet, Hans

Hans Ruigrok
Reacties: 0
Lees meer of reageer

25-11-10
Verhaal

25 november 2010

Wie kent dit oude (Kerst)verhaal??

Titel: !!???????????? Notarisdochter.

Dik ligt de sneeuw op velden en wegen, Leny het notaris kind ligt ziek op bed. Marmer wit is het gezichtje,..........?

Verdere tekst ken ik niet meer.

B . V . D.

Henny

Henny Sledsens-Veghel
Reacties: 0
Lees meer of reageer

12-11-10
Inktcartridges

12 november 2010

Wegens aanschaf andere printer overgebleven cartridges van mijn Canon I 560 printer: verschillende cartridges (compatibles) voor deze printer: kleur en zwart Af te halen na afspraak in de Westwijk te Amstelveen Marion

Marion
Reacties: 0
Lees meer of reageer

07-11-10
poeziealbum

7 november 2010

Gezocht: Poëziealbum van Louise van Dam (Wiesje), Gouda, geboren 18-7-1933. Het album heeft een blauwe omslag met witte of zilveren sterretjes en mooi stevig, vooroorlogs papier. Het is net voor de oorlog of in de oorlogsjaren zoekgeraakt. Mijn moeder mist het nog steeds.

Heidi

Heidi van Loon
Reacties: 0
Lees meer of reageer

29-10-10
Fotoboek Rozenburg deel 9

29 oktober 2010

Gezocht het fotoboek over Rozenburg deel 9.

Hans

Hans Mol
Reacties: 0
Lees meer of reageer

03-09-10
Brantgum Friesland

3 september 2010

Geachte Lezer,

In de oorlogsjaren ben ik als 10 jarig Rotterdams jochie naar Brantgum in Friesland gezonden. Ik meen mij te herinneren dat de organisatie die dat regelde KINABU heette en gevestigd was aan de Molenwaterweg in Rotterdam.

Als er lezers zijn die ook in die tijd bij pleeggezinnen zijn onder gebracht en hier nog herinneringen aan hebben, reageer dan aub.

Met vriendelijke groet,

Leo

Leo Oostrom
Reacties: 1
Lees meer of reageer

26-08-10
o.a. VIM, Buisman

26 augustus 2010

Tijdens het smartlappen zingen vertel ik over vroegere tijden! Heb een koffertje bij me met een gestopte sok-kopere kruik- flanel-oranje blikje wilhelmina- kroontjes pen- oude koffiemolen-stoof e.d

Waar ik naar op zoek ben is een bus vim een blikje buisman zand-zeep-soda

Herkenbare spulletjes voor de dementerende ouderen die opleven op het moment dat ik het ze laat voelen en zien!!!!

Wie weet wordt mijn koffertje aangevuld!!!!!!!!!!!

Met een vriendelijke groet Hanny

Hanny van Hoeijen
Reacties: 2
Lees meer of reageer

03-08-10
Boekenleggers

3 augustus 2010

Hallo,

Enige tijd terug ben ik gestart met het verzamelen van boekenleggers. Ik kom graag in contact met andere verzamelaars om dubbele exemplaren te ruilen of verzamelaars, die van hun dubbele boekenleggers af willen, zodat ik een goede start met mijn verzameling kan maken.

Aad Vijverberg
Reacties: 0
Lees meer of reageer

18-07-10
Dingen uit de oorlog

18 juli 2010

Geachte, Ik ben op zoek naar militaire spullen uit de oorlog voor mijn verzameling. Heeft u op zolder of in de schuur nog spullen uit de oorlog zoals: helmen, jasjes, medailles, munitiekisten etc etc. Ik neem het gaarne van u over tegen een goede prijs!

Arthur

Arthur van Hooft
Reacties: 0
Lees meer of reageer

12-07-10
Alles over auto's

12 juli 2010

Hallo,

Ik ben een fervent oldtimer liefhebber, ik ben steeds op zoek naar automobilia, autoboeken, autobladen etc. Hebt u iets op dit gebied, vaak ligt het op zolder. Ik zou er erg blij mee zijn.

Helaas is de tijd dat ik het eenvoudig kon kopen, door een steeds verder achteruitgaand inkomen voorbij.

Jan ?
Reacties: 1
Lees meer of reageer

27-06-10
Foto's bands jaren 60 omgeving Oss

27 juni 2010

Ik heb in de jaren zestig in een bandje gespeeld. Zijn er nog mensen die foto's hebben uit die tijd van die amateurbandjes ? Gaarne uit de omgeving van Oss, met name onze band "The Yellow Jacks" uit Oss.

Groetjes Lambert

Lambert de Wit
Reacties: 1
Lees meer of reageer

23-06-10
Horloges te koop

23 juni 2010

Hallo,

Ik ben een horlogefreak van 68 jaar. Ik heb ongeveer 200 horloges waarvan ik elke dag een andere draag. Nu heb ik in de loop der jaren ook wat horloges gekocht uit de 40er, 50er, 60er en 70er jaren. Allemaal opwind en/of automatische horloges. De merken zij o.a. Buren, Pontiac, Indus, Roamer, Junghans, Timex, Benrus en nog andere merken. En ze lopen allemaal!!! Ik doe daar verder niets mee, dus ik wil ze verkopen aan de liefhebber. Het zijn ca.40 horloges in aluminium horlogeboxen. Wie interesse heeft kan mij mailen. Let wel: ik heb een vaste prijs en daar valt niet over te praten.

Met vriendelijke groeten,

Mar

Mar vd Lugt
Reacties: 0
Lees meer of reageer

22-06-10
Oude foto's voor Historisch Nieuwsblad

22 juni 2010

Hallo,

Afbeeldingen van nostalgische souvenirs gezocht! In het magazine Maarten! (rond Maarten van Rossem) wordt aan de hand van verschillende souvenirs de geschiedenis van het toerisme sinds 1945 verbeeld. Dat wil ik laten zien met foto’s. Wie kan mij aan goede foto’s helpen? Liefst op hoge resolutie (zware bestanden).

Van deze onderwerpen zoek ik een afbeelding:

1. Jaren veertig: Iets Nederlands. Schelp uit Domburg, hertje uit Nunspeet, Wilhelminatoren Valkenburg o.i.d.

2. Jaren vijftig: De Belgische Ardennen: Grotten van Han, Watervallen van Coo, circuit van Remouchamps o.i.d

3. Jaren vijftig: Lourdes. Mariabeeldje, wijwater o.i.d.

4. Jaren zestig: Parijs: Eiffeltoren, Sacre Coeur, Notre Dame o.i.d.

5. Jaren zestig: Alpen. Grossglockner-autosticker, wintersport, koekoeksklok o.i.d.

6. Jaren zeventig: Spanje. Zigeneurshawl, minigitaar, olijfoliefles in mandje o.i.d.

7. Jaren zeventig: Israël. 7-armige kandelaar, Jordaanwater o.i.d.

8. Jaren tachtig: Verenigde Staten. I YNew-York-shirt, cowboyhoed o.i.d.

9. Jaren negentig: Frankrijk (‘Het goede leven’): flesje wijn van de boer, jeu de boules, Saint Tropez-petje o.i.d.

10. Jaren negentig:. Berlijn. Stukje muur, Sovjetmuts, medaille o.i.d.

11. Jaren nul: Verre stranden. Shirt (bv. Hard Rock Café) uit Goa Beach, Mexico, Thailand o.i.d.

12. Jaren nul: Antarctica: Model van cruisschip, anorak met logo

Alvast bedankt!,

Annemarie

Annemarie Lavèn
Reacties: 0
Lees meer of reageer

15-06-10
Dinky Toys en Marklin treinen

15 juni 2010

Ik ben een verzamelaar van Dinky Toys & Marklin Treinen. Ik zoek nog van alles van lege doosjes tot incomplete modellen. Stuk of heel geen bezwaar wie heeft er nog wat liggen/staan en doet hier toch niets meer mee.

U maakt mij hier erg blij mee. Ik hoop op heel veel reactie 's in ieder geval bedankt alvast.

Met vriendelijke groet,

Terry

Terry van de Roest
Reacties: 3
Lees meer of reageer

19-05-10
Pianoles Zandvoort

19 mei 2010

Hoi,

Ik ben John en ik wil graag van iemand die in de buurt van Zandvoort woont pianoles krijgen. Moet wel gratis, af en toe neem ik wel een blommetje mee. Ik ben zestig jaar en graag wil ik les van een vrouw.

John Klein
Reacties: 0
Lees meer of reageer

18-05-10
Weekend scootmobiel

18 mei 2010

Ik zoek iemand in de Gemeente Haarlemmermeer die met mij in het weekend wil samen ritten maken met de scootmobiel.

L.S. van Dijk

L.S. van Dijk
Reacties: 0
Lees meer of reageer

17-05-10
LP met sprookjes

17 mei 2010

Hallo,

Wij zijn op zoek naar een sprookjes-LP. Volgens ons staan er 4 sprookjes op waaronder Assepoester.Mijn zussen kennen zowat het hele sprookje uit hun hoofd. We hebben deze LP altijd veel beluisterd maar zijn hem op de een of andere manier kwijtgeraakt.

Groetjes,

Familie Dekkers

Fam. Dekkers
Reacties: 0
Lees meer of reageer

21-04-10
Banden met oude liedjes

21 april 2010

Wij, van Esperanza Albrandswaard, zijn op zoek naar orkest(karaoke) banden van Oudhollandse en Vaderlandse liedjes.

Esperanza heeft het doel mensen die in verband met hun leeftijd of gezondheid in een verzorgings of verpleeghuis verblijven proberen te bereiken door middel van zang, muziek, toneel en vertoning van beeldmateriaal en hen zelf bij

het programma te betrekken. Hen daarmee wat meer levensvreugde te geven en hen een beetje uit hun isolement te halen.

Kunt u ons helpen aan deze orkest (karaoke) banden zodat we deze voor de ouderen bekende liedjes samen met hen kunnen zingen?

Han Bakker uit Rhoon (ZH)

Han Bakker
Reacties: 3
Lees meer of reageer

15-03-10
film "Allez France" van de regisseur Robert Dhery

15 maart 2010

Is er iemand die in het bezit is van de in Nederlands ondertitelde film "Allez France" van de regisseur Robert Dhery?

Ergens ronde 1960 heb ik deze film in de bioscoop gezien en ervaren als een van de leukste films. Daarna nooit meer kunnen vinden, ook niet op TV uitgezonden. Er staat wel een trailer in You tube. Graag zou ik in bezit komen van een versie.

Bij voorbaat dank.

C.A. Krabbe

Bep Krabbe
Reacties: 0
Lees meer of reageer

14-03-10
Stripverhalen Bonny Day

14 maart 2010

Hallo bezoekers van “prikbordgroep”

Ben al geruime tijd op zoek naar een stripverhaal destijds afgedrukt in het Nieuwsblad van het zuiden uit de jaren 1946 t/m 1949.

De titels waren ondermeer “Bonny Day in een reis om de wereld”, “Bonny Day in Amerika”, “Bonny Day op het geheimzinnige eiland”, “Bonny Day in Afrika”.

In het Tilburgs gemeentearchief heb ik e.e.a. teruggevonden. Om daar kopieën van te maken is een ondoenlijke zaak en vrij prijzig.

Wie kent deze strips en heeft er misschien wel kopieën of krantenknipsels van. Ik zou nog eens graag deze verhalen willen lezen. Ik vond ze vroeger heel spannend om ze als kind van 6 jaar te lezen. Wie weet lukt het toch nog.

Vriendelijke groet,

Jac

Jac van Dijck
Reacties: 2
Lees meer of reageer

27-02-10
Kepies, uniformen etc. van voor 1940

27 februari 2010

Ik ben op zoek naar kepie's, uniformen en foto's van militairen met kepie's van voor 1940. Over de kepie heb ik een site gebouwd en ik wil u hierbij uitnodigen deze te bezoeken: www.kepie.nl

Arjan

Arjan
Reacties: 0
Lees meer of reageer

28-05-17
kamer gezocht Den Haag
Ik ben een vriendelijke nette Nederlandse man die een goedkope huurkamer zoekt in Den Haag of nabije omgeving.
Peter Hoffs
Reacties: 0
Lees meer of reageer

28-05-17
foto,s van drie pierenbadjes
Ik ben in Rotterdam geboren en zou het leuk vinden om me oude plekken terug te zien. Wie heeft toevallig wat oude foto's van drie kinderbadjes van de jaren 60? En ook mijn oude school aan de Boezemweg?
Marina Lobelle
Reacties: 0
Lees meer of reageer

28-05-17
Automaat gevraag
Hallo allemaal
omdat mijn man ernstig ziek was, heb ik onze automaat weg moeten doen, omdat het levensgevaarlijk was dat mijn man nog ging rijden in de Opel Corsa.

Mijn man is overleden en ik ben afhankelijk, want ik ben slecht ter been.
Wie kan mijn helpen aan goede kleine automaat met de grote van een Opel Corsa.
U zou mij er zeer erg mee helpen.

A. Leijsten
Reacties: 0
Lees meer of reageer