SeniorPlaza

Start
Nieuwtjes
Nieuwsbrief
Lente
Luilak
Gezondheid
Column
Componisten
Jazz
1930-1945
Jaren 45-50
De jaren 50
Jaren 60 en 70
Nostalgie
Oude foto's
Op zoek naar
Liedjes
Liedjes Zoek
Opzegversjes
Oude Gedichten
Voordrachten
Poezieversjes
Cadeautips
Vakantie
Wereldwonder
FinanciŽn
Verhalen
Gedichten
Prikbord
Boeken
Er op uit
Uitgaan
Creatief
Spelletjes
Online casino
Sport
Links

Bent u op zoek naar mensen uit uw buurt, plaats of streek waarmee u eens een praatje wilt maken, iemand die met u samen naar het theater, het museum of de bioscoop wil of iemand die samen met u een dagtripje wil maken of op vakantie wil gaan. Of zoekt u iemand die u kent van school of vriend(en) of vriendin(nen) die u kent van vroeger of van militaire dienst ? Of bent u soms op zoek naar een uit het oog verloren familielid of familieleden van uzelf?U kunt een oproep doen door op de betreffende blauwe tekst hierboven te klikken en het formulier in te vullen.

De plaatsing is gratis en we maken uw e-mailadres niet openbaar om uw privacy te waarborgen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben zullen we die zo snel mogelijk plaatsen (dat gebeurt dus niet automatisch). Wij nemen uw naam en gegevens op in ons register en zullen u per e-mail berichten als wij een reactie ontvangen hebben. Let u er s.v.p. op dat u alle verplichte velden van een formulier invult.

Als u op een oproep wilt reageren, klik dan op "Reageer". Als u uw oproep wilt verwijderen, klik dan op "Reageer" bij uw eigen oproep en geef aan dat u de oproep verwijderd wilt hebben.

Hieronder vindt u de mensen die een oproep geplaatst hebben op zoek naar (klik op de tekst):