SeniorPlaza

Copyright

Start
Nieuwtjes
Nieuwsbrief
Lente
Luilak
Gezondheid
Column
Componisten
Jazz
1930-1945
Jaren 45-50
De jaren 50
Jaren 60 en 70
Nostalgie
Oude foto's
Op zoek naar
Liedjes
Liedjes Zoek
Opzegversjes
Oude Gedichten
Voordrachten
Poezieversjes
Cadeautips
Vakantie
Wereldwonder
FinanciŽn
Verhalen
Gedichten
Prikbord
Boeken
Er op uit
Uitgaan
Creatief
Spelletjes
Online casino
Sport
Links

 

Copyright

De teksten van veel liedjes, gedichten, voordrachten, enzovoorts zijn ons toegestuurd door bezoekers van SeniorPlaza.nl. Dit geldt ook voor veel foto’s die op de website getoond worden. Veel materiaal komt uit particulier bezit of uit archieven die vrij zijn van copyright of andere rechten (zoals portret- en auteursrecht). SeniorPlaza plaatst dit materiaal ter goede trouw. We gaan er vanuit dat er geen rechten op rusten en het materiaal door ons vrij gepubliceerd mag worden.

We proberen altijd toestemming te krijgen voor publicatie van materialen waar wel rechten op rusten. Aangezien het vaak gaat om hele oude teksten en afbeeldingen kunnen we lang niet altijd de juiste rechthebbende(n) of erfgenamen van de rechthebbende(n) achterhalen. Als u van mening bent dat u rechten bezit van materiaal dat op SeniorPlaza.nl is gepubliceerd en daarvoor geen toestemming heeft verleend, dan vragen wij u dit ons te melden. We bieden u hiervoor onze excuses aan en zullen wij het materiaal indien gewenst verwijderen. Rechthebbenden kunnen SeniorPlaza natuurlijk ook toestemming geven voor publicatie en/of om naam- of bronvermelding vragen.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de websitebeheerder enig materiaal in welke vorm dan ook, van de website te downloaden of te kopi√ęren of te vermenigvuldigen voor publicatie elders en voor commerci√ęle doeleinden.